Karcsúsító szerkesztő. 10 legjobb Photoshop alternatíva - szalok-szallas.hu


Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek.

Felvétel a kívánságlistára Telepítés A RetouchMe egy egyedülálló test- és arcfénykép korrigáló szolgáltatás, amelynek eredményei olyan kiválóak és magas színvonalúak, hogy senki sem jön rá, hogy a fénykép szerkesztett! Csatlakozz több mint 20 millió felhasználóhoz, akik szeretik a RetouchMe szépségszerkesztőt! A RetouchMe pár perc alatt modellportfólióvá alakítja át pillanatképeidet. Szeretnéd tökéletesíteni arcodat és testedet? Nem kell professzionális fotószerkesztőket megtanulnod és magadnak szerkeszteni a fényképeket ahhoz, hogy tökéletes szelfit csinálj!

Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek. Bezárás hvg. A legnépszerűbb fotószerkesztő program, az Adobe Photoshop készítői olyan ingyenes mobil alkalmazást adtak ki, amely bárkit a retusálás és egyéb képmanipulálás mesterévé tesz.

veszítsen zsírt 50 felett legjobb életmód- változás a fogyáshoz

Karcsúsító szerkesztő Adobe legnépszerűbb képszerkesztő eszközei most már nem csak számítógépen, de mobilon is elérhetőek, ugyanis kiadták az iPhone-ra és iPadre ingyen letölthető Photoshop Fix alkalmazást, amelyből hamarosan az androidos változat is érkezik. Olyan remek funkciók érhetők el rajta, mint például az oda nem illő dolgok eltüntetése vagy az arc teljes megváltoztatása. Az alkalmazásba lépve — regisztráció után — az itt látható eszköztár jelenik meg a képernyő alján.

Aggódsz túlságosan csonka alakot? Here van egy megoldás.

Az egyik a "Liquify" lehetőségen belül a "Face" opció, itt ugyanis alakíthatók az arc főbb vonásai. Kis pontok jelzik, hogy oda kattintva változtatható a szem, az arc, az orr és a száj.

Helyette a cég szoftverei, köztük a népszerű, piacvezető Photoshop, az Adobe Creative Cloudról lesznek elérhetőek. A következő — várhatóan idén nyáron megjelenő — képszerkesztőjük tehát nem CS7, hanem Photoshop CC néven lát majd napvilágot.

Mindegyikre kattintva más és más lehetőség adódik, az arc alakja négy lehetőséggel is alakítható, az orr keskenyíthető vagy szélesíthető, a legérdekesebb pedig a száj, amelyet a "Smile" funkcióval mosolyra lehet fakasztani. A másik különlegesség a "Healing", itt ugyanis az ecset méretezése után karcsúsító szerkesztő az a rész, amelyet el akarunk tüntetni a képről.

evogen zsírégető goth fogyás

Ez például lehet egy elálló hajszál, egy tetoválás vagy akár egy ember is. Akit érdekelnek az ilyen képszerkesztési lehetőségek, de inkább csak a sminkjén szeretne változtatni, ezzel az alkalmazással villámgyorsanegy másik korábban ajánlott appal pedig sokkal aprólékosabban megteheti.

Facebook Ránk számíthatsz — mi is számítunk Rád!

Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk. Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

zabpehely és fogyás hr zsírégető