IB zsírégetés, Zsírégetés helyett vízhajtás – a fogyasztó teák


Vacu Therm vákuumos infrabicikli Mezoterápia Amennyiben szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni ráncaitól és zsírpárnáitól, fél a tű, szike okozta fájdalomtól,a bevérzésektől,a kóros hegképződésektől,akkor Önnek találták ki a Tű nélküli Mezoterápiás Kezelést.

IB zsírégetés

Kezelés menete: A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze azanalitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a subcutis-iglegyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt az ördögök égetnek zsírégetőt kezelésről.

Mezoterápia A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat.

Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot.

A szétválasztó diétát népszerűsítők szerint emésztésünk akkor a leghatékonyabb, ha gyomrunknak egyszerre csak egy típusú élelmiszer emésztésével kell foglalkoznia: a fehérjék emésztése ugyanis savas, míg a szénhidrátok emésztése lúgos közeget igényel. Állításuk szerint az együtt fogyasztott növényi és állati élelmiszerek hatására termelődő savas és lúgos emésztőnedvek egymást semlegesítik, így az ételek nem emésztődnek meg, hanem rothadásnak indulnak. Ezek szerint a szervezet hol savas, hol lúgos emésztőnedveket választana el? Hogy is van ez valójában?

A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej.

Az eredmény már az első kezelés után látszik.

IB zsírégetés

A testkezeléseknél vérkeringést serkentő, zsírbontó hatóanyagokat juttatunk be a subcutisba, és az ott található zsírsejtekbe. A bőrszövetek ernyedtségén javítanak, feszesítik a bőrt, illetve a striák kezelésénél, öszzehúzzák azokat, és pirosasságukat enyhíti A zsírsejtek membránját megnyitva különböző "koktélokat" bejuttatva,  a narancsbőr és a lefogyhatatlan alkati zsírpárnák ellen veszi fel a harcot.

IB zsírégetés

Hatékonyságának köszönhetően sok esetben kiváltja a zsírleszívást, IB zsírégetés a kezelés nem a zsírsejtek számát, hanem IB zsírégetés méretét csökkenti, ezért súlygyarapodásnál elkerülhető a környező bőrfelület kitüremkedése, a bőr egyenletessé válik, eltűnnek a behúzódások. Eredményesen  kezelhetők: a striák terhességi csíkoklokális zsírpárnák, cellulit narancsbőrbőrmegereszkedettség, petyhüdtség.

IB zsírégetés