Hooponopono fogyni


A cikk egy pszicholgusrl szl, aki gy segtett egy krhzban a pszichitriai osztlyon kezelt bnzkn, hogy szemlyesen egyikket sem kezelte.

hooponopono fogyni

Egy Hawaiirl szrmaz, szokatlan gygytsi mdszert alkalmazott. Kt vig keresgltem, amg rtalltam. Aztn megtanultam a mdszert, s megrtam az azta hress vlt cikkemet.

hooponopono fogyni

A cikk futtzknt terjedt az interneten. Feltltttk mindenfle oldalra, s rengeteg embernek elkldtk.

Ho’oponopono és súlyfölösleg

A sajt honlapom - www. Becslsem szerint vagy tmillian olvastk a cikket.

  • Perfil do usuário
  • Egészséges fogyás 3 hónap
  • Úgy, hogy lefogy
  • Fogyás piramis rendszerek
  • Joe Vitale - Dr. Ihaleakala Hew Len - Ho'Oponopono

Minden olvasja hitetlenkedett. Akadt, akiket inspirlt a cikk.

Bűntudat, önbecsülés hiánya, fenyegetettség érzete 22 Tehetetlenség, elkeseredettség, fájdalom, kétségbeesés, szorongás Kérd meg azt a Részed, amelyik felelős ezért a tünetedért, mely a 1-es ……………………………………………. Figyelj befele és engedd meg, hogy jelentkezzen! A tested bármely részéről jöhet egy jel, egy érzés … Akár egy nyomás vagy lüktetés esetleg más formában … Hol van ez a rész benned, amelyik felelős ezért a tünetért?

Msok szkeptikusan fogadtk. De mindenki tbbet akart tudni a dologrl. Ez a knyv az vgyuk s az n tkeressem eredmnye.

hooponopono fogyni

Mg ha nagyon alaposan ismered is A vonzsfaktor cm, korbban rt knyvemet, akkor sem fogod rteni azokat a rendkvli felismerseket, amelyekbe hamarosan beavatlak. Legalbbis: els olvassra aligha. Az az egyszer mdszer, amit e knyvbl megismersz, segt majd megrteni, hogy miknt tudtam - erlkds nlkl - risi eredmnyeket elrni.

hooponopono fogyni

Felsorolok kzlk nhnyat: A botrnyos marketing ereje The Power of Outrageous Marketing cm audioprogramomat a Nightingale-Conant kiad gy jelentette meg, hogy eltte 10 vig hiba drmbltem az ajtajukon. Hajlktalan emberbl fokozatosan szegny, majd kszkd, egyknyves r lettem; idvel bestseller-szerz; majd internetes 9 marketingguru.

  1. Ho’oponopono és súlyfölösleg – Móra Klára
  2. • Ho'oponopono-Jól-tenni-hibát kijavítani!

Mindezt gy, hogy ehhez kzben semmifle tervet sem alaktottam ki. Az a vgyam, hogy magamhoz vonzzk egy BMW Z3 sportkocsit, olyan tletre inspirlt az internetes marketing terletn, amire korbban mg senki sem gondolt, s ami egyetlen nap alatt 22 hooponopono fogyni bevtelt hozott nekem, s a kvetkez v sorn egymillit.

hooponopono fogyni

Az a vgyam, hogy vegyek magamnak egy vidki hzat Texas hegyei kztt, s odakltzzek, holott le voltam gve s ppen egy vls kells kzepn jrtam, egy j zlet megalaptst eredmnyezte, amivel egyetlen nap leforgsa hooponopono fogyni 50 ezer dollrt kerestem.

A vgyam, hogy bestseller-r legyek, oda vezetett, hogy megrtam egy olyan bestsellert, amit nem is terveztem megrni, s mg csak nem is a sajt tletem volt.

8 hours HO'OPONOPONO MANTRA♡

Szerepeltem a Larry King Live msorban Amikor e sorokat rom, nhny ismert hollywoodi nagygy arrl trgyal, hogy A vonzsfaktor The Attractor Factor cm knyvembl filmet kszt, msok pedig arrl gyzkdnek, hogy indtsak sajt tvmsort. Folytathatnm, de gondolom, a lnyeg ennyibl is ltszik: az letem tele van csodkkal.

Mi trtnt velem, hogy produklni tudtam ezt a sok sikert?

hooponopono fogyni

Igen, kvettem az lmaimat.