Fogyás Yale


Tweet Gyümölcs, zöldség és teljes kiőrlésű gabona az élen Megszületett a legjobb diéták listája — a U.

fogyás Yale

Aki hatékonyan szeretne fogyni, válassza a legjobb diétákat — a különféle fogyókúrákat ban ismét értékelte a U. A legjobb diétának a mediterrán és a DASH Dietary Approches to Stop Hypertension — diéta a magas vérnyomás megállításának elősegítésére diéták számítanak, ezek nyertek a teljes kategóriában.

fogyás Yale

A DASH célja a magas vérnyomás — mely szinte népbetegség — csökkentése. Kiemeli a teljes kiőrlésű gabona, a gyümölcsök, zöldségek fogyasztását és a só korlátozását.

fogyás Yale

A mediterrán diéta szintén a gyümölcsök, zöldségek és a teljes kiőrlésű gabona szerepét emeli ki, mérsékelt alkoholfogyasztással. Mindkét fogyókúra sovány fehérjét ír elő, így például csirke vagy halhúst. A magazin az legjobb diéták sorában azt is osztályozta, melyiket a legkönnyebb betartani.

fogyás Yale

Az első helyre a mediterrán fogyás Yale, míg a negyedikre a DASH. Mindkettő első helyezett lett azonban abban a tekintetben, hogy előnyös-e a cukorbetegek számára.

fogyás Yale

A listát a legjobb táplálkozás-szakértők, étrend-tanácsadók, valamint a szív egészségével, fogyással és cukorbetegséggel foglalkozó szakorvosok értékelték Amerikában. A kategóriák az alábbiak voltak: Legjobb kereskedelmi diéták.