Fogyás vlogger


Magyar Barbit sokan támadják súlya miatt.

Fogyókúra hírek - Hírstart

A 18 éves vlogger régen magára vette a negatív kritikákat, de mára elfogadta fogyás vlogger, és ebben próbál segíteni másoknak is. Elküldöm Magyar Barbi ismert youtube vloggercukrász, aki nagyon korán, 12 évesen kezdte a videózást.

Több mint 95 ezer feliratkozója van, Facebookon és Instagramon is sok a fogyás vlogger, főleg a fiatalabb korosztály követi őt. Túlsúlya miatt folyamatosan kapja a támadásokat és negatív kommenteket, amiket eleinte nagyon a szívére vett.

Ajánlott videók

Jó néhány évbe telt, mire megtanulta helyén kezelni a gonosz hozzászólásokat. Humoros videói mellett ma már plus-size témájú és felvilágosító videókat is készít, amikben például a cyberbullyingre internetes zaklatásra  hívja fel a figyelmet.

A 18 éves lány videóival próbál segíteni azoknak, akik önmaguk elfogadásával küzdenek, és akiket bántalmaznak a súlyuk miatt. Hogyan és mikor kezdted a videózást? Nagyon korán, 12 évesen kezdtem el videózni, majd egy évig szüneteltettem, aztán 14 évesen folytattam. Sok youtubert követtem, a legelején DIY-videókat néztem, amiket imádtam.

Az anorexiás vlogger, Eugenia Cooney rossz hatással van a fiatalokra

Néztem őket, és azt mondtam magamnak, hogy ez nekem is menne. Először DIY-videókat kezdtem el csinálni, majd abbahagytam, mert nem jött úgy a siker, ahogy vártam.

Később visszatértem, és ekkor már gyorsan jöttek az eredmények. Egy youtuber általában sok negatív kommentet is kap a videói alá. Hogyan kezelted ezeket az elején?

fogyás életkor és magasság szerint

Nagyon rosszul, ami betudható a fiatalságomnak is. A barátnőmmel poénnak szántuk az idegesítő diákokról szóló videómat, amiben megpróbáltuk bekategorizálni a tanulókat. Hosszasan taglalta benne, hogy miért kellene engem utálni.

YouTuber vagyok

Ezt a videót pont a szülinapomon tette ki. Amikor megláttam, épp a családommal voltam, és együtt néztük meg. Mikor jött el az a pont, amikor megtanultad kizárni az ehhez hasonló hozzászólásokat? A fordulópont talán akkor volt, amikor ez a fiú megcsinálta rólam ezt a videót, és engem megvédett Herby egy Youtube videóban, általa egyre többen rátaláltak a videóimra, és támogattak.

Most már van egy önvédelmi módszerem: nem olvasok kommenteket az első két nap után. Mert az első két napban azok találják meg a videót, akik követnek. Az azt követő napokon már megtalálja mindenki.

fogyni guatemala

Volt olyan, hogy valaki nagyon meg akarta mondani, hogyan fogyj le? Vannak olyan kommentelők, akik rendszeresen írnak videók alá hosszasan, jól megfogalmazott üzeneteket: pl.

Ő személyi edző, és posztokért fogyás vlogger segít nekem lefogyni. Mióta élsz együtt a túlsúllyal? Első osztályos korom óta különböztem a többiektől.

hogyan lehet elveszíteni a has súlyát otthon

Az iskolatársaid gyakran bántottak miatta? Nagyon sokat. Rossz osztályba kerültem. Pokol volt! Tele volt az osztály fiúkkal, általában ők bántottak engem.

zsírégető tűk

Nem választottak ki semmilyen sportjátékban, merthogy nem tudok futni, a folyosón pedig mindig beszólogattak. Milyen szájízzel gondolsz vissza erre az időszakra, meg tudtál nekik bocsátani? Alapvetően skorpió természetű vagyok, azaz haragtartó, ami tudom, hogy rossz, de dolgozom rajta. Vannak, akiknek soha nem fogok tudni megbocsátani.

  1. Távolítsa el az összes testzsírt
  2. Nincs sok hazai magyar YouTuber, a somorjai Kiss Alexa amolyan első fecske.
  3. Arra is érdemes figyelni, hogy ennek fele növényi eredetű gabonafélék, hüvelyesek, olajos magok stb.

Néhány éve egy buliban találkoztam az egyik verbális bántalmazómmal. Nem tudtam, hogy a vendégek között lesz az a srác is, aki engem évszakonként másképp hívott.

Télen például úgy hívott: hógolyó. Ő pont olyan ember volt, akinek nem tudok megbocsátani.

Az anorexiás vlogger, Eugenia Cooney rossz hatással van a fiatalokra

Soha nem kellett szakember segítségét kérned, le tudtad rendezni magadban a támadásokat? Nem kellett, mert nagyon sokat beszélgettünk ezekről a családommal. Ők sokat segítettek az elfogadásban, hogy elhiggyem: csak én számítok, és nem mások véleménye.

A támadások hatására próbáltál lefogyni? Elkezdtem fogyókúrázni, de ráfüggtem a kalóriaszámlálásra, keveset ettem. Egy nyár alatt 30 kilót fogytam. Utána a háromnegyede vissza is jött. Akkor nagyon rosszul éreztem magam. A lelkemnek és a közérzetemnek fogyás vlogger rossz volt.

Ez is érdekelhet: Számolnod kell a kalóriákat? Segítünk, hogy jól csináld! Családodra mennyire jellemző a túlsúly? A Magyar vér túlsúllyal jár.

Magyar Barbi vlogger: „Az emberek még mindig nem elfogadóak a túlsúllyal kapcsolatban”

Ez most viccesen hangzik, de a mi családunkra abszolút igaz. Apukám, én és a keresztanyukám ugyanolyanok vagyunk. Ha boldogok vagyunk, ha szomorúak, akkor eszünk. Néha előjön, hogy diétázunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem egészséges, ezért vannak olyan időszakok, amikor próbálunk tenni ellene. Egyébként odafigyelsz az egészségedre?

Én akárhányszor elmegyek orvoshoz, elmondja, hogy a túlsúly miatt lehetnek problémáim.

Fogyástörténetek: Sophie Allen - Fogyókúra | Femina

Mindig beutalnak vércukormérésre, de nagy szerencsémre nem vagyok cukros. Pajzsmirigyre is mindig csinálnak tesztet. Mikor fogadtad el fogyás vlogger, és kezdtél el plus-size témájú videókkal foglalkozni? Akkor fogalmazódott meg bennem, hogy egyébként mennyire hiánypótló lenne itthon a plus-size témával foglalkozó videók készítése, mert az emberek még mindig nem elfogadóak a túlsúllyal kapcsolatban. Jó ha beszélünk róla, mert akkor minél több embernek szembejön, és lehet meg tudjuk változtatni a gondolkodásukat.

Korábban nem foglalkoztál a témával? Már 14 évesen boncolgattam a plus-size témát.

Van fogyás fehérjeporok nélkül!

Ott még azt mondtam, hogy cikinek érzem mások előtt enni. Ebben a videóban még látszik, hogy nem vagyok magammal teljesen megelégedve, de azért próbálok már pozitívan gondolkodni. Hogy látod, a plus-size videók készítésével tudsz segíteni azoknak az embereknek, akik hasonló dolgokon estek át, mint te?

a venlafaxin okozhat- e fogyását

Amikor elkezdtem ilyen videókat csinálni, akkor nagyon sokan írtak. Volt olyan is, akinek annyira jól esett az üzenet, hogy elsírta magát. Különböző mélységei vannak az üzeneteknek. Nagyon sok pozitív visszajelzés jött arról, hogy segítettem nekik az önmaguk elfogadásában, ami egy nagyon jó dolog. Azért csinálom ezeket a videókat, mert mindegyikkel egy kis lépést teszek fogyás vlogger, hogy a követőim elfogadják magukat. A Youtube-on gyakran keresnek meg azzal, hogy segíts? Mindig hogyan lehet elveszíteni a felsőtest zsírját válaszolni a segélykérő üzenetekre.

Sok rajongóval jó kapcsolatot ápolok. Volt olyan, hogy elkértem valakinek a számát, hogy beszéljünk telefonon. A cél az volt, hogy ő jobban legyen.

Fogyókúra hírek

Tudom, hogy videósként nagyon nagy a felelősségem. Ha már felelőségvállalás. Nemrégiben egy italmárka is megkeresett, hogy légy a kampányuk egyik arca. Fontos számodra, hogy felemeld a hangod az internetes bántalmazások ellen? Jó egy ilyen dolog mellé állni. Azért is keresett meg ez a márka, mert látták, hogy én erről a témáról tudok és akarok beszélni. Nem volt kérdéses, hogy vállalom!