Fogyás átalakítása


Az új étrenddel egy átlagos nap valahogy így néz ki: Reggeli: két főtt tojás, egy grépfrút, egy csésze fekete kávé cukor és édesítő nélkül. Tízórai: mandula.

cardizem cd fogyás

Ebéd: salátalevélbe töltött paradicsom, avokádó, füstölt csirkemell kicsit csípős fűszerezéssel. Fogyás átalakítása uborka- és répacsíkok, zsírszegény hummusszal.

cikcakk zsír veszteség

Vacsora: csirke vagy sovány marhahús sok zöldséggel pirítva, kicsi szójaszósszal meglocsolva. Italok: zöld tea, fekete kávé, sok-sok víz citromszeletekkel.

Casey öt étkezésre osztotta fel a napját, így sosem zuhan le a vércukorszintje. Az fogyás átalakítása zöldségekben, olajos magvakban, minőségi fehérjeforrásokban gazdag, így jól biztosítja számára - fogyókúra alatt is - a szükséges tápanyagokat.

nem lehet fogyni hypoglykaemia

Amikor erősít, igyekszik egy-egy izomcsoport helyett mindent megdolgoztatni, hogy maximális zsírégető hatást érjen el. Noha otthon is szívesen mozog, legalább heti néhány alkalommal alakformáló, csoportos edzéseken is részt vesz, mert ezek szórakoztató frissességet csempésznek a tréningbe. A pihenőnapokat a fiatal nő a teste jelzései alapján iktatja be, amikor szükségesnek érzi.

fogyás étvágyat veszít

Casey már a diéta szót meghallva azonnal többet akart enni, hiszen az innen-onnan kipróbált étrendek csak a koplalást jutatták az eszébe. A jojózás helyett azonban most végleges, tartható eredményt szeretett volna, ezért utánaolvasott a témának, és kitartó kísérletezéssel saját menüsort alakított ki. A fiatal nő szerint hosszútávon lehetetlen egy olyan étrendet követni, ami nem egészséges, személyre szabott, vagy nincsenek benne olyan ételek, melyek örömet okoznának, hiszen egy tartható életmódhoz ez mind hozzátartozik.

fogyás hód pa