Fogyás nyeremény, Royal Class ajándék fehérje nyereményjáték!


Nyereményjáték szabályzat 1.

Budapest, Teve u. A nyereményjáték ismertetői A nyereményjáték magánszemélyek részére, vásárlói kör bővítésére és marketing céllal létrehozott nyilvánosan meghirdetett játék. A játék lényege, hogy a jelentkezők közül kiválasztott húsz fő továbbiakban: Résztvevők kedvezményért cserébe meghatározott időtartamon belül minél több túlsúlytól megszabadul, kizárólag a Turbó Diéta fogyókúrás termékcsalád és kiegészítő termékek használatának segítségével.

A www. A Játékban való részvétellel elfogadja annak felhasználási feltételeit.

Az alábbi nyeremény kerül kisorsolásra: a Azok között, akik rendelkeznek rendelésszámmal, Egy nyertes két ajándékot kap. Az ajándékot a Zalakaros Hotel SPA ajánlotta fel, a nyertes közvetlenül a hotellel egyeztet majd a az igénybevétel részleteiről. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabály szerint történik.

fogyás nyeremény ronaldo fogyni

Amennyiben a Játékszabály valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. A Játék egy fordulót foglal magába.

"Mostantól teljesen kizárom a cukrot az életemből!"

Egy Játékos a Közös Fogyás csomag megvásárlásával vehet részt a játékban. A játék végén a nyertest az adott terméket a megadott időszakon belül megvásárlók közül a véletlenszerűség elvével sorsoljuk ki egy háromtagú zsűri jelenlétében. A fordulót lezáró sorsolás időpontja: a forduló végeztét követő munkanap óra.

fogyás nyeremény fogyás sportos teljesítmény

A sorsolás nem nyilvános. A sorsolást követően a Szervezők a bejegyzés alatt kihirdetik a nyertest, akinek ezután privát üzenet formájában nyújtanak tájékoztatást a nyereményátvételéről.

Részvételi szabályzat

A nyeremény átvétele kiszállítással történik. A nyeremény pénzre nem váltható. A nyertest a nyeremény után személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség nem terheli. A játékban a Szervezők, illetve a munkatársai és azok törvényben meghatározott családtagjai nem vehetnek részt.

fogyás nyeremény súlycsökkentés apró

A Szervezők nem vállalnak felelősséget a Játékos szándékosan félrevezető vagy téves adatközléséből eredő hibákért. A Játékban való részvétel önkéntes. A Szervezők minden személyes adatot, amelyhez a Játék során jutnak hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezelik.

A Játékban résztvevők feltétel nélkül, kifejezetten beleegyeznek abba, hogy személyes adataik a Szervezők adatbázisába kerüljenek. A Szervezők vállalják, hogy a Játék során tudomásukra jutott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően, bizalmasan kezelik, azt harmadik személynek nem adják át, azokat harmadik személyek nem ismerhetik meg, az adatokat hozzáférhetővé nem teszik, az adatkezelés szabályainak mindenben eleget tesznek.

Gluténmentes friss pékáruk

A Játék semmilyen módon nem áll kapcsolatban a Facebook-kal, a Facebook semmilyen módon nem támogatja, felügyeli és ellenőrzi azt. A közzétett információ nem jut a Facebook birtokába. Bármilyen kérdés, megjegyzés vagy panasz a Szervezőkhöz továbbítható, és nem a Facebookhoz.

  1. Természetes italok a fogyás elősegítésére
  2. A három legnagyobb csapda, amibe a fogyni vágyók gyakran belesétálnak Travelo
  3. Nyereményjáték szabályzat | LIFET!LT KÖZÖS FOGYÁS
  4. Fatbond fogyókúra-kérdőív | Nyereményjátékkal
  5. Fogyókúra verseny – Update Up to Diet

A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a Játékszabályt a Játék során, a Játékosokra nézve előnyösebb feltételek megállapításával egyoldalúan megváltoztassa. A Játékos fogyás nyeremény Játékban való részvétellel: - feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, e-mail címét, telefonszámát, továbbá nyertessége esetén a nyertes-lista kommunikálásához, illetve a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Kíiró és a nyereményjáték lebonyolításában személyek kizárólag fogyás cseh nyereményjáték lebonyolítása céljából, valamint annak lezárultáig az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény, valamint az EU-s Adatvédelmi Rendelet GPDR rendelkezéseinek megfelelően kezeljék.

Te kivel fogsz lefogyni a nyárra?

A pályázók általuk elküldött adataikat a kiíró rendszerezve tárolja kizárólag ama célra, hogy fogyás nyeremény sorsolhasson. A nyertesek fogyás nyeremény után a kiíró beérkezett adatokat megsemmisíti. Budapest,