Zsírégető tudatalatti


Nem azt határozza meg, mikor, mit és mennyit egyél.

zsírégető tudatalatti fogyás noidaban

A lényege abban rejlik, hogyan viszonyulsz saját magadhoz, a táplálkozáshoz és az ételekhez. Akár kimondod, akár csak gondolod őket, hatalmas ereje van a szavaknak. Az elme automatikus, tudatalatti része mindent szó szerint […] Az önhipnózis diéta nem a testről szól, sokkal inkább az elméről, és annak táplálékáról. Az elme automatikus, tudatalatti része mindent szó szerint vesz, és végre is hajtja azokat, mintha utasítások lennének.

A misztikus tudatalatti a fogyás szolgálatában

Ráadásul bármi, amire gondolsz, megerősödik és elkezd megvalósulni. Minden gondolat önszuggesztióként hat, különösen, ha érzelmek is kísérik. Ezért nem érdemes tagadó formában célokat kitűzni.

Ne arra koncentrálj, hogy ne kívánd a sütit, mert akkor nem is tudod elterelni a gondolatodat a finomságról. Ám ha egy finom almára vagy ráksalátára gondolsz, máris kevésbé sóvárogsz az édesség után.

zsírégető tudatalatti éget zsírt vezetés közben

A legnagyobb fegyver azonban magad ellen — vagy épp a kilók ellen — az, amit általában mondasz és gondolsz a súlyodról. Ha nagy leszel… Steven zsírégető tudatalatti Joy Gurgevich Önhipnózis diéta című könyvükben felhívják a figyelmet a leggyakoribb szuggesztióra, amit még kisgyerekkorunkban táplálnak belénk.

Gyakori megbetegedések

A baj csak az, hogy sokunk elméje ezt fel is használja, és nem jól. A tudatalatti nem tesz különbséget a definíciók között, így a nagy az egyszerűen nagy.

zsírégető tudatalatti ásványi csomagolás a fogyáshoz

Magas, kövér, mindegy, csak méretre nagy legyen. Motiváció, hit és elvárás Az önhipnózis diétának ez a három alappillére: 1. Akarnod kell a dolgot a fogyást. Hinned kell, hogy lehetséges.

zsírégető tabletta

Számítanod kell az eredményre. Tested valóra váltja mindazt, amiben hiszel, és a hited fogja mozgatni a cselekedeteidet, a döntéseidet.

Fontos, hogy a motivációnak nem az ételekre vagy egészséges módon veszít zsírt evésre, hanem az ideális testsúlyodra, az egészséges, energikus és sugárzó testre kell vonatkoznia.

Örök mondás, hogy amiben hiszel, az tud csak megvalósulni.

  1. Hogyan lehet fogyni anélkül, hogy lefogy
  2. Alultápláltságot jelent.
  3. Dxn kávé a fogyáshoz

Az elvárás pedig nagyon erőteljes dolog. A tökéletes testsúly eléréséhez és megtartásához is szükség van rá.

zsírégető tudatalatti ufc fogyás módszer

Mit tegyek? Mit egyek? Természetesen nem arról van szó, hogy egész nap sült krumplit és fagyit eszel, mégis fogyni fogsz.

Elméletben ez is lehetséges lenne, ám a fogyás nem különválasztható az egészségtől, a test megfelelő táplálásától. Viszont a jó hír az, hogy amint beprogramoztad magad egy új hitrendszerre, amint képes vagy elhinni és elvárni azt, hogy a tested fogyásnak induljon, automatikusan kevesebb és egészségesebb ételt fogsz zsírégető tudatalatti.

Fogyj a gondolataid erejével!

Megszűnnek az érzelmi evésrohamok, a bűntudat és az önvád, és helyébe lép az étel élvezete, a mozgásra való igény és az élet szeretete. A cikk folytatását elolvashatod a Wellness magazin legfrissebb számában! Kapcsolódó cikkek.