Zsírégető shaker


Napjainkban a shaker az egyik legkedveltebb és a lehető legegyszerűbb eszköz a különböző por táplálék- vagy étrend-kiegészítők folyadékban történő csomódás mentes keveréséhez.

rohanás fogyás

A Nutrend új, különböző típusú shakerei egyedi kivitelle rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kényelmes szállítást és a könnyű keverést. A Nutrend ÚJ shakerei, könnyebb és simább záródással, kiválóan alkalmas tömegnövelők, protein készítmények elkészítéséhez.

mennyi zsírt veszít egy hét alatt

A fedél csavaros míg a kiöntő pattintós kupak kialakítású a tökéletes záródás érdekében, így nem kell félni, hogy véletlen kiömlik az edzőtáskában. A kupak a könnyű és gyors felnyitás érdekében széles nyómó felülettel rendelkezik.

zsírégetés 4 hónap

Jól látható mérőegység és az átlátszó kialakítás teszik ezt a shakert minden kiegészítő felhasználó számára nélkülözhetetlen eszközként. A shakerben található spirálos, fém golyós szűrőbetét nagyobb áramlási sebességet biztosít, hatékonyabb keverésre képes.

Férfiak és hölgyek számára is tökéletes választás lehet. Jellemzők: fém golyós szűrő, a zsírégető shaker csökkentése érdekében szivárgásmentes kialakítás.

karcsúsító hang