Zsírégető gilad


Tudj meg most mindent az agmatin szulfátról! Az agmatin az arginin aminosavból jön létre, mely népszerű kiegészítő a sportolók körében. Ugyan az agmatin természetes úton is keletkezik az argininből a szervezetben bizonyos enzimek közreműködésével, ez nem akkora mennyiség, mely érezhetővé tenné az agmatin jótékony tulajdonságait. A kutatások kimutatták, hogy ígéretes lehetőségek rejlenek használatában a fizikai teljesítményfokozás terén, miközben egy teljesen természetes anyagról van szó.

Minden jó szándékom ellenére, újra kellett gondolnom, merjem-e a jövőben használni. Magam az aerobikkal zsírégető gilad sporttal a as évek közepe táján találkoztam Sydne Rome, magyar hangja Esztergályos Cecília   aerobik magnókazettája képében.

zsírégető gilad

Ezt nyúztam, és erre emelgettem a lábaimat, míg nem találkoztam Gilad edzéseivel a Eurosport műsorán ben. Vele tornázva ismerkedtem meg az ízületkímélő edzéssel, és tapasztaltam meg, zsírégető gilad az, ha izomkontrollal dolgozom kis mozdulatokkal, és még meg is izzadok.

A fejlődésről nem is beszélve.

Szokj rá a jógára! (jóga otthon) 1. nap- Az alapok

Az es évek elején az Angliában töltött szűk egy év alatt sikerült három-négy aerobikedző órájára eljutnom: ott már megkülönböztetésre került a kondicionáló ma alakformálónak nevezik és a kemény kardiós aerobik a mai tudásommal high impact órának nevezném. Hosszú évek után a  sportedző képzés tisztázta le bennem, mi merre és hogyan ebben az aerobik katyvaszban, ami inkább a közember és egy-két sportedző fejében van, mintsem az enyémben volt. Szomorú vagy sem, de a legtöbb ember úgy vélekedik, hogy az aerobik csak így egyszerűen az egy elavult valami, és szinte ciki mint edzés.

zsírégető gilad

Ott ugrálnak, meg lihegnek, meg egyéb szörnyűségeket csinálnak. Hát, nem!

zsírégető gilad

Ma már az aerobik az egyik legkímélőbb sport. Ha tényleg jól csinálja az edző és a vendég, akkor két legyet is üthetnek egy csapásra a rendszeres végzésével: általánosan javul a kondíciója, azaz jobban bírja a hétköznapok fizikai terheléseit, és még fogyhat is, ha az étkezésre is odafigyel alanyunk.

zsírégető gilad

A klasszikus aerobik órán ritkán találkozunk hosszan tartó ugrálós gyakorlatokkal. Ez se az ízületeknek nem használna, se a pulzusnak, ami olyan magasra menne a nagy terhelés alatt, ami már kívül esik az aerob zónán.

zsírégető gilad

Tehát nincs tüdő kiköpés és nagy-nagy lihegés. Az aerobik azért aero, mert folyamatos légzés mellett történik az energianyerés az izmokban. Tehát nincs kifulladás, lélegzet visszatartás. Bonyolult, követhetetlen lépéskombinációktól sem kell tartani, hacsak egy haladó aerobik vagy dance órára nem kerültünk.

Jellege: zsírégető, kardió, erősítő is egy kicsit Vélemény: Amikor Bíró Icánál azt mondtam, hogy vele kezdődött a fitneszes "karrierem", hát akkor azért nem voltam teljesen pontos. Felnőttkori sportolásom bizony vele kezdődött, de a tévé előtti tornázás története nálam sokkal régebbre nyúlik vissza. Általános iskolásan időnként el-elkaptam egy-egy részt az EuroSport Bodies in Motion sorozatából, még videóra is vettünk párat! Kerek szőnyegeken tornáztak sztreccs biciklisnacis fitt fiúk és lányok, élükön a szintén balettszerkóba öltözött bongyori hajú fiatalemberrel.

A jó és figyelmes edző látja, hogy kezdők vannak az óráján, tehát erre tekintettel lesz. Még akkor is, ha régi, rendszeresen járó, haladó vendégei vannak többségben.

ÉS

A lépéskombinációkat pedig követhető módon építi fel az ehhez megfelelően értő edző. Összességében azt gondolom, hogy egy kreatív edző számára annyi, de annyi lehetőség van, amellyel színesíteni és változatossá tudja tenni az órát, illetve fokozni tudja a gyakorlatok erősségét egyre nagyobb kihívások elé állítva a vendégeit, hogy a már rendszeresen sportolók is elégedetten vonulnak óra után az öltözőbe elfelejtkezve arról, hogy csak egy egyszerű, szimpla aerobikot nyomtak.

És bátran elmondhatják másnak is: aerobikozni voltam. Oszd meg:.

zsírégető gilad