Wr450 fogyás


Az egyetlen választás, hogy lépést tartson a hosszú szakaszokon a sivatagban, ahol a legtöbb top sebessége lehetővé teszi, hogy vásárolni a ház széle, hogy figyelembe két henger menedéket minden lekérése közben agilis «mono».

Yamaha WR450F: műszaki adatok, visszajelzések és fényképek

Úgy döntött, a Yamaha, Ehelyett, megerősíteni az egyhengeres után szellős volt egy kéthengeres kell megbízni a francia csapat építése. A válasz Jean-Claude Olivier, Sonauto menedzser, volt egy prototípus, a FZ a motor által meghajtott gyártása húsz szelepek.

Egy évvel később, amikor a Modelúgy tűnt, hogy a WRF nem veszik észre újra. Ez volt az ausztrál Moto GP előtt október közepén, amikor a vállalat teljesen modernizált modellt mutatott. Az új gép nagyrészt a motor, futómű, felfüggesztés, továbbítása és fékrendszer, a Világkupa-győztes YZF, amely közvetlen hatással csökkenti a súlyt a motorkerékpár, növeli kapacitását és javítja a stabilitást. A forradalmi WR felállás első modellje után,amely ban megjelent a WRF néven, a sorozat öt nagy frissítése volt. Ez nem befolyásolta az értékesítést, de a os modell teljes újratervezése után várható az igazi fellendülés.

Egy kalandos projekt, aki volt felbukkan az orrukat, hogy a Iwata ház vezetői, de nem arra a pontra, elutasította azt az elképzelést, a pilóta, aki megérkezett a második Dakar. A négy-hengeres motor a sivatagban megkezdődött a munka végén és az óriás francia-japán-enduro próbapadon volt pontosan a lejtőin Párizs-Dakar.

Volt egy példányban, és kap őt a verseny volt Jean-Claude Olivier. Ezzel feladta minden esélye, hogy nyer egy ride egy motorkerékpár, hogy volt, amely igen a hatalom a induló 90 HP, de amelynek súlya körülbelül menetkész font.

Но и она тоже многим была обязана Стратмору: он стал ее защитником в мире рвущихся к власти мужчин, помогал ей делать карьеру, оберегал ее и, как сам часто шутил, делал ее сны явью. Хотя и ненамеренно, именно Стратмор привел Дэвида Беккера в АНБ в тот памятный день, позвонив ему по телефону. Мысли Сьюзан перенеслись в прошлое, и глаза ее непроизвольно упали на листок бумаги возле клавиатуры с напечатанным на нем шутливым стишком, полученным по факсу: МНЕ ЯВНО НЕ ХВАТАЕТ ЛОСКА, ЗАТО МОЯ ЛЮБОВЬ БЕЗ ВОСКА.

AJCO véget ért a verseny Fontos mérföldkő, Olivier ragaszkodni az úton vett meggyőződése. És így ezek a napok már befejeződött a Yamaha FZ T alakulása 1, a kerékpár, amely Olivier és Serge Berki fog vezetni azokat a Dakar sokkal harcias alkalmazásában élteti az expedíció ' Első pillantásra úgy érti, hogy ez egy teljesen új kerékpár, nélkül akármi bábu-hasonlóan a tavalyi kísérleti verzió.

A keret most birtokol egy alumínium alsó bölcső cserélhető és kiküszöbölésére a spin aránya wr450 wr450 fogyás, a wr450 fogyás teljesítmény érdekében jobb forgalmazása. A eredmény egy teljes elmozdulása CC és teljesítménye 85 HP, 53 amelyek kaphatók 4.

Yamaha WR450F: műszaki adatok, visszajelzések és fényképek

Még a gumik nagy haladást gyorsításnál mindkettő markolat, oldalirányú stabilitás és csendélet. Tudatában annak, hogy a haladás, a négy henger, tudja, hogy a meglepetés, a Párizs-Dakar ' 87, hanem az ő hátrány súly, terhelési, mechanikailag kevésbé összetett Olivier van előnyben részesített-hoz követ mint tavaly két párhuzamos utak.

Soha nem tudhatod… Forrás motosprint.

HOLY SH#T, THIS B!%\u0026# IS BAD!!! - WR450 FIRST RIP