Usb zsírégető


lassú fogyás tünet

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

1 hetes fogyásos étkezés

Az utóbbi figyeli a szívműködést és segít meghatározni az elvégzendő gyakorlatok típusát, míg a lépésszámláló számolja a megtett lépéseket, távolságot és az elégetett kalóriákat. Mindezt az információt könnyen megnézheti a karkötő képernyőjén, ha megérinti, vagy egy mobil alkalmazásban.

fogyni ergométer

A karkötőt nagyon könnyű feltölteni: a szíj könnyen levehető, maga a karkötő pedig csatlakozik az USB-aljzathoz. Ezenkívül a karkötő sok más hasznos funkcióval rendelkezik: alvásfigyelés, értesítés a bejövő hívásokról és üzenetekről, stb. Jellemzők: A karkötő szíja könnyen levehető, maga a karkötő pedig feltölthető az USB-aljzathoz csatlakoztatva.

Pulzusmérő Segíts gével figyelhető a szívműködés és megállapítható az usb zsírégető gyakorlatok típusa: rendkívül intenzív, kardió, zsírégető Érintőképernyő A képernyőt megérintve látni fogja az időt és a dátumot, a megtett lépések számát és a távolságot, usb zsírégető elégetett kalóriákat stb.

véglegesen eltávolíthatja- e a zsírsejteket?

Lépésszámláló Sz ámolja a megtett lépéseket, távolságot, az elégetett kalóriákat Alvásfigyelés Mutatja, hogy átlagosan hány órát alszik, a mély és a felületes alvás idejét, azt, hogy mikor aludt el és ébredt fel Értesítés a hívásokról és az üzenetekről Értesít a bejövő hívásokról és az érkező üzenetekről Kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel.

Egy okoskarkötő az összes telefonhoz Egyéb hasznos funkciók Találja meg a telefonját, rezgés megadott időben, ébresztő, a kamera kezelése fényképek készítése a telefonnal az okoskarkötő gombjának megnyomásával Műszaki adatok:.

katona meglepte felesége fogyás