Szilárd zsírégető


Egy diétás nap krónikája Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Úgyis itt a január, a szilárd zsírégető kajálások utáni, bűnbánattal átitatott diétás fogadalmak egyik fő időszaka — talán szilárd zsírégető a nyár előtti pánik hasonlítható össze vele — lássuk hát, hogyan is érdemes csinálni.

adderall használata a fogyáshoz

Hiszen ha már egyszer rászánod magad, hogy elkezdd, legalább legyen értelme, nem igaz? Ezen a kiszemelt napon lesz kardió vagy aerob, mert tudjuk, hogy sokan felszisszennek a kardió szó hallatán, pedig nem feltétlenül kelleneés súlyzós edzésed is.

koala zsírégető

Emellett abból indulunk ki, hogy a kaja megoldása nem lehet probléma, tehát tudod dobozban magaddal hordani az elkészített ételt. A kiegészítők terén is merészek leszünk, de mivel tudjuk, hogy nem mindenkinek van lehetősége mindent megvenni ami szükséges, a végén összefoglaljuk majd, mi az ami kikerülhetetlen, és mi az, ami jó, ha van! Vágjunk bele, induljon a nap!

Reggeli teendők Reggel, miután kidörzsölted a csipát szilárd zsírégető szemedből, és magadhoz tértél annyira, hogy az ágyat elhagyd, kezdd azonnal egy adag termogén zsírégetővel, amit egy jó pohár ízesített BCAA Xpress -szel megtuningolt vízzel veszel be, mivel tudod, hogy egy órán belül már javában nyomod majd az aerob vagy kardió edzésedet, de nem akarod, hogy ez az izmaid rovására menjen. Mikor már csak perced van az edzésig, megiszod a Carni-X.

fogyás noida