Nascar fogyás


nascar fogyás

De ez csak elméleti szintű összehasonlítás mivel egy F1-es autóval nem lehet oválon versenyezni, mert nem bírná, szétesne gyorsan mivel az oválok meglehetősen huplisak, de motor is elfüstölne pár kör után.

Nem arra vannak tervezve. Az IndyCar-ok masszívabbak, nehezebbek, és jóval kevesebb a leszorító erő, így sokkal nagyobb a végsebességük.

nascar fogyás

De kanyargós pályán legalább 5 mp-t nascar fogyás az F1-esektől. A Nascar meg teljesen más világ mivel azok karosszériás autók.

FOGYÁS - gyors, olcsó és hatékony fogyás

Ez nekem kicsit fura, vagy ennyit számít az, hogy mennyi a leszorítóerő? Az F1-es autókat már alapjaiban úgy építik meg, hogy sok leszorító erőt hozzon létre, mert többet nyernek azzal egy körön, ha egy lassú kanyart tudnak gyorsabban bevenni, mintha nagy végsebességük lenne.

nascar fogyás

Az indycarokat meg úgy építik, hogy pont annyi leszorító erő legyen, hogy azautót lehessen kezelni, tehát minimumra állítják be őket. Ezért nagyobb a végsebességük.

Makai megkapja a NASCAR-licencet

Érdekes lenne kevert pályán lásd Montlhéry összehasonlítani. Szerintem az F1 nyerne.

nascar fogyás

Indycar max mp-vel lassabb mint az F1,a Nascar meg max mp-vel körülbelül,pl a Circuit deGilles Villeneuve-ön Az Indy pedig nincs fenn, de a hasonló Champ Car at tud Tudod a választ a kérdésre? Ide írhatod!

Kipördülés: nem lehet megfogni.

Kapcsolódó kérdések:.