Nanotechnológiai fogyókúra. Nanotechnológia Archives - Betterware katalógus


Ma is itt található a cég központja.

Pyruvat ONE

Az értékesítési osztály Fürthben van, a logisztikai csoport székhelye pedig Reurieth. A cég orvosi táplálkozás-terápiás koncepciók és ezeket támogató speciális, gyógyászati célra szánt tápszerek kidolgozásával, fejlesztésével és előállításával foglalkozik.

legjobb sav? r? z? s a fogy? shoz

A táplálkozási koncepciók alkalmazhatók a túlsúlyosok, a túlsúllyal összefüggő 2-es típusú diabéteszesek és a fehérjehiányosan táplálkozók diétás terápiájában.

A cég alapítása óta folyamatosan fejleszti a koncepciókat és a termékeket. Ebben a munkában németországi és ausztriai klinikák, orvosok, kutatók, a táplálkozástudomány specialistái, élelmiszer technológusok működnek együtt.

Zsírégető termékek és fogyókúra

A cég célja, hogy segítsen azokon az embereken, akik táplálkozási és életmódbeli hibák következményeként túlsúlyosokká váltak, akiknél a túlsúly további betegségeket okozott, valamint azokon is, akik hiányosan táplálkoznak és ennek következtében az életminőségük rosszabb, mint amilyen teljes értékű táplálékkal lehetne.

A termékek gyártása hasi zsírégető legszigorúbb higiéniai követelményeknek megfelelően folyik, rendszeres laboratóriumi ellenőrzések kíséretében.

A kiváló német minőség egyik biztosítéka, hogy a Trinkmahlzeit termékcsaládot a németországi és nanotechnológiai fogyókúra EU-s szigorú egészségügyi regisztrációs törvények szellemében hozzák forgalomba, és Magyarországon is megtörtént az OETI regisztráció juk.

ewot és fogyás

A Trinkmahlzeit termékcsalád: egy speciális - gyógyászati célra szánt - élelmiszer por édesítőszerrel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére. Az édesítőszert tartalmazó Trinkmahlzeit élelmiszer porból készült táplálék, alkalmazható elhízott diabétesz mellituszosok speciális étrendjének kiegészítésére.

A Trinkmahlzeit italporok összetétele az elhízással járó élettani szükségleteknek megfelelő, a túlsúlyosok és a túlsúlyos diabéteszesek diétás kezelésének legújabb nemzetközi irányelveinek megfelelően készültek. Az INSUMED Trinkmahlzeit speciális - gyógyászati célra szánt - élelmiszer por teszi lehetővé, hogy a fogyókúrázók akár hosszú időn keresztül is zsírszegény, kiegyensúlyozott fehérje- és szénhidráttartalmú, élelmi rostban gazdag táplálkozást folytathassanak.

Többlépéses lesz az arcápoló rutin

A személyre szóló INSUMED táplálkozási utasítások lehetővé teszik, hogy a fogyókúra ideje alatt a szervezet hozzájusson a szükséges mennyiségű fehérjéhez, vitaminokhoz, makro- és mikrotápanyagokhoz, ami a normális működéséhez nélkülözhetetlenek. A Trinkmahlzeitek alacsony kalóriatartalmúak és a dextrin nevű élelmi rostot is tartalmazzák. Nanotechnológiai fogyókúra a fajta rostnak az az előnye az inulinnal szemben, hogy  nem okoz puffadást.

ostrovit zsírégető 90

A terápia alatt az INSUMED táplálkozási tanácsadó utasítása alapján összeállított normális főétkezéssel és a Trinkmahlzeitben található élelmi rost tartalommal fedezhető a napi szükséglet.

A Trinkmahlzeitek többféle fehérjekombinációt tejfehérje, fehérjével dúsított tejpor, szójafehérje izolátum és nagyon kevés zsírt és cukrot tartalmaznak.