Modell lefogy, Kapcsolódó cikkek


fogyni tradus romana fogyás természetesen

Nem is csoda tehát, ha a divatszakma és rajongói is egy emberként aggódnak a világ egyik legismertebb duci modelljének egészségéért. Erre van is okuk, hiszen a különleges szépségű modell múltjában már megjelentek a táplálkozási zavarok, és sokak szerint most is […] Crystal Renn már korántsem tekinthető plus size modellnek, ugyanis az elmúlt időszakban elképesztően sokat fogyott.

hogyan fogy a gyermek fogyás oldalnézetből

Erre van is okuk, hiszen a különleges szépségű modell múltjában már megjelentek a táplálkozási zavarok, és sokak szerint most is többről van szó, mint testsúlya jelentős csökkenéséről. Crystal korábban nem félt arról beszélni, hogy testét szinte teljesen tönkretette az modell lefogy miután 14 évesen felfedezték, fogyókúrázni kezdett, amivel a végletekig elment.

mondások fogyás japán technika a fogyáshoz

Olykor néhány zöldségen, cukormentes gyümölcszselén és light kólán kívül napokig nem evett semmit. Az edzőteremben viszont akár nyolc órát is képes volt eltölteni, és még akkor is kövérnek látta magát.

Bár a híres szépség megesküdött rá, hogy betegségét maga mögött hagyta, modell lefogy néhány rosszullét után eldöntötte, hogy egészsége mindennél fontosabb számára, most úgy tűnik, ez mégsem teljesen igaz.

10 fogyás élet hack nem úgy tűnik, hogy lefogy a segítség

A sikeres plus size modell ugyanis először csak néhány kilót adott le egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással és sok, szabad levegőn történő mozgással. Ám miután két ruhaméretet fogyott, valószínűleg rákapott a diétázás ízére, és az edzőtermekhez fűződő korábbi, rossz élményein is sikerült túltennie magát. Crystal esküdözik, hogy számára nem jelent nyomást a divatipar, és csak azért fogyott le, mert most így érzi jól magát. A szépség nem egy nadrágméreten múlik.

Lapos has egy hónap alatt

Fogyása miatt sok kritika éri a csinos modellt, hiszen milliók tekintették őt példaképüknek azért, mert nemcsak teltebb idomait vállalta büszkén, hanem minden olyan nő bátorítását is, aki az egészséges testkép és a belső harmónia elérésére törekedett.

Fotó: Profimedia — Red Dot.

fogyás 300 font rambutan zsírégetés