Lorcaserin fogyás, 20 legfontosabb dolog A Lorcaserin HCL porról tudni kell


A diétán és testmozgáson kívül a betegek egy része napi 2 x 10 mg lorcaserint Belviq, Eisaimásik része placebót kapott átlagosan 3,3 évig. A két csoport közötti testsúlycsökkenés különbség még 3,3 év után is megmaradt. Végső következtetésként a szerzők elmondták, hogy a túlsúlyos, vagy kövér, arterioszklerotikus- vagy többféle kardiovaszkuláris kockázattal rendelkező betegek fogyókúráját segítő lorcaserin hosszabb hatású, mint a placebo, és még nagyobb fogyás esetén sem jár emelkedett kardiovaszkuláris kockázattal.

Támogass te is! A kipróbáló emberek mintegy felének segített a fogyásban, majd a megszerzett testsúly megtartásában a lorcaserin nevű szer.

lorcaserin fogyás furcsa és egészségtelen módon fogyni

Ez egyike annak a három új hatóanyagnak, amelyek a fogyasztótabletták új lorcaserin fogyás tartoznak. A három szer közül az egyikről Qnexa csütörtökön dönt az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA, a másik kettőről pedig a későbbiekben az év folyamán.

Lorcaserin shows cardiovascular safety

A lorcaserin hatását vizsgáló tanulmányban a kipróbálásba bevont emberek egy év alatt testtömegük 5 százalékától szabadultak meg, ez több mint kétszerese annak, amennyit a placebót szedő tesztalanyok leadtak. A mellékhatások között előfordult fejfájás és szédülés, ám szívproblémákat - amelyek a korábbi fogyasztó tablettáknál előfordultak - nem tapasztaltak.

lorcaserin fogyás fogyni brickell

A gyártó által támogatott tanulmánybanelhízott vagy túlsúlyos ember vett részt, eredményéről a New England Journal of Medicine NEJM csütörtökön megjelent számában írnak a kutatók. Amennyiben elnyeri az FDA támogatását, óta a lorcaserin lehet az első olyan szer, amely valóban új működési mechanizmussal segíti a fogyást.

lorcaserin fogyás zsírégető legjobb kiegészítő

Az FDA döntésére váró másik két szer a már piacon lévő hatóanyagok kombinációja. A Qnexa a phentermine fogyasztószer és egy migrén, lorcaserin fogyás epilepszia ellen használt hatóanyag kombinációja.

Utóbbi hatóanyag figyelmeztetései között szerepel az öngyilkossági késztetés lehetséges emelkedése. A Contrave márkanevű tabletta buproprion és naltrexone hatóanyagokat kombinál. Az elsőt a dohányzásról való leszokás segítésére, valamint depresszió ellen alkalmazzák, a másodikat pedig az alkoholról és a drogokról való leszokás megkönnyítésére, az irántuk való vágy csökkentésére használják.

lorcaserin fogyás fa fogyás plakkok