Kövér éget, Vélemények


Betűméret:

Értékelje a cikket: Köszönjük! A Fidelitas tisztújító kongresszusán felszólalt szinte a Fidesz teljes krémje. Kövér szembement az illiberalizmussal, Kásler évet ment vissza, Kubatov és Kocsis, pedig még mindig a Nélküleden lovagol. A Fidelitas szombati tisztújító kongresszusán Kövér László szembement Orbán Viktor 5 éve meghirdetett illiberális irányvonalával.

kövér éget

Az MTI tudósításából kimaradt, de az Index szerint a házelnök azt mondta, amikor a nemzet újraegyesítéséről beszélt, hogy minden szakpolitikának az a kérdése, hogy a nemzet építését vagy rombolását szolgálja.

Hozzátette, "a liberális és semmilyen más értelemfosztó jelzővel el nem látott demokrácia intézményei, a társadalmi igazságosság eszményei, és a nemzeti gondolat mögé lehető legszélesebb politikai társadalmi és szellemi-erkölcsi többséget teremteni, ez a mindenkori feladat, és ez biztosíthatja a nemzetépítő politika cselekvőképességét".

A tudósítás szerint a Fidesz politikusai még mindig nem tudták túltenni magukat a Nélküled című dal, illetve a fel nem álló újságíró köré kreált cirkuszon.

Eva Simons - Policeman (feat. Konshens)

Kubatov Gábor pártigazgató például azt mondta, hogy nem szabad hagyni, hogy újságírók "ócsárolják" a Nélküled című dalt, de Kocsis Máté ment el a végsőkig, amikor arról beszélt, hogy nem akarnak olyan világot a gyerekeiknek, amiben megszűnt a család, a hit, a nemzeti elkötelezettség, "gúny tárgyává válik egy olyan dal a Puskás-stadion megnyitóján, ami minden jóérzésű magyar szívét megdobogtatja. Úgy látja, a világ olyan gyorsan változik, hogy ma tanácsot adni arról, hogy pár év múlva mi lesz, nagyon nehéz, és szinte lehetetlen felkészülni a kövér éget.

A fejlemények a gazdaságban is gyökeresen megváltoztatnak mindent - tette hozzá.

Navigálás a bejegyzések között

Szerinte a fiatalok a világ legjobb lehetőségeihez mérik a hazai feltételeket, így nekik az a dolguk, hogy megteremtsék a körülményeket, hogy a nagyon gyorsan változó világhoz alkalmazkodni lehessen. A legfontosabb a gyorsaság, és a kormány is aktívan reagál a változásokra - vélte.

kövér éget

Ő sem tudott a Nélküled emlegetése nélkül beszédet mondani, mert egy idézettel távozott, avagy "annyi mindent kell még elmondanom, kövér éget, hogy lesz rá alkalom. A felszólalók között Kásler Miklós egészen távolról indított, amikor kövér éget mondta, azért lehet a kongresszuson, "mert a történelem viszontagságai során megmaradtunk, ez annak a hagyománynak és identitásnak köszönhető, ami évvel ezelőtt alakult ki Belső-Ázsiában, és központi eleme a szuverenitás, az integritás, egy különleges életszemlélet és életmód.

Tarlós István miniszterelnöki megbízott is beszélt a kongresszuson, szerinte a Fidelitas tagjai konzervatívok, kereszténydemokraták és nemzetiek.

kövér éget

A szervezet határon túli kapcsolatokat is sikerrel ápol. Úgy vélte, a legfontosabb sorskérdések vannak most napirenden, ilyen a nemzetállamiság, a családpolitika, a klímaváltozás, valamint a migráció, a népességcsere, amelynek következtében az azonosság- és identitástudat is sérülhet. Tarlós István köszönetet mondott a Fidelitasnak, hogy tagjai "odatették magukat" időt és energiát nem kímélve a kampányában.

Account Options

Bár mint ismert, Tarlós elvesztette a választást. Böröcz László, a Fidelitas elnöke arról beszélt, hogy a mai a történetük eddigi legnagyobb kongresszusa.

kövér éget

Kitért rá: a Fidelitas Közép-Európa legnagyobb politikai ifjúsági szervezete, több tagjuk van mint, a legtöbb ellenzéki pártnak. A számok is azt mutatják, hogy szövetségesüket, a Fideszt ma is sok fiatal támogatja, de még sok a teendőjük - vélekedett. Böröcz Lászlót egyébként Illés Boglárka váltja a Fidelitas élén.

kövér éget

Facebook Ránk számíthatsz — mi is számítunk Rád! Hozzátok, az fogyni naponta fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk.

Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

kövér éget