Karcsúsító melegítő


Leírás Összetétel Vélemények1 Kapcsolódó termékek1 Leírás Az Argital Karcsúsító iszap a narancsbőr kezelésére szolgál, segíti a testalak visszanyerését. A tengeri zöld agyag, a növényi kivonatok és az esszenciális olajok szinergizmusa által a készítmény feszesítő, alakformáló, anti-cellulit, drenáló, adstringens, és stimuláló hatású.

karcsúsító melegítő

Ajánlott az Argital Florange karcsúsító krémmel és az Argital Floré bőrfeszesítő krémmel együtt alkalmazni. Tartósítószermentes termék.

karcsúsító melegítő

Az Argital természetes kozmetikumok tengeri zöld agyagot és gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek Demeter és organikus minősítésekkel rendelkeznek és vadon karcsúsító melegítő területekről gyűjtik be őket. Az Argital természetes kozmetikumok nem tartalmaznak kémiai összetevőket, sem mesterséges tartósítószereket, és azokat sohasem tesztelték állatokon.

karcsúsító melegítő

Alkalmazás: Lapocskára kellő mennyiséget felvenni, és a megfelelő helyre felkenni kb. Az iszappakolást papírral, pamutruhával be kell fedni és minimum 30 percig, maximum 2 óráig rajta kell hagyni.

karcsúsító melegítő

Ezután az iszapot el kell távolítani, majd nedves szivaccsal teljesen letörölni. Naponta kétszer is alkalmazható, tanácsos legalább 30 testkezelést végezni.

SLIM — Karcsúsodást segítő sportgél A karcsúsító sportolást támogató, narancsbőr ápoló gyors felszívódású bedörzsölő testgél melegítő, bőrpírt okozó hatással. Ananász, L-karnitin, flavonoid, gyömbérolaj tartalma gyorsítja a bőr felszíni anyagcseréjét, ezáltal simább bőrfelszínt eredményez korszerű növényi aktív összetevőinek köszönhetően. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használatával enyhül a narancsbőr, a kritikus területek has, kar, comb, csípő, fenék feszesebbé válnak.