Karcsúsító kártya, Szponzorált hirdetések


A Body Space kezelés megszünteti a cellulitot! A VacuTherm-et bárki használhatja; A gépen változtatható az intenzitás, így a VacuTherm lehetővé teszi, hogy az is tegyen az egészségéért és a kilóiért, aki bármilyen okból nem képes a magas teljesítményű edzésekre.

karcsúsító kártya

Vacu Therm infra futópad Karcsúsító kártya vákuum, az infra és az edzés együttes használata felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek vérellátása javul, az izomzat és az állóképesség erősödik, a lebomlott zsír, a nyirokrendszeren keresztül távozik.

Ez egyenesen a gyorsabb zsírégetéshez vezet. Működése egyszerű, de rendkívül hatékony: Egy futópadot körülvevő szerkezetben infra és vákuum dolgozik azért, hogy a lehető leggyorsabban elérd a vágyott alakodat!

karcsúsító kártya

Amellett, hogy egészséges ütemben fogyni fogsz, megszűnik a cellulit, növekedni fog az állóképességed, javul a közérzeted és az izmaid is fejlődni fognak! Működése egyszerű, de rendkívül hatékony, 48 edzés programmal rendelkezik.

karcsúsító kártya

Alkalmas azok számára, akiknek fontos a kényelem és a kisebb terhelés. Illetve akiknek px90 a fogyáshoz és gerincproblémájuk van, vagy túlsúllyal rendelkeznek.

Elfogadóhely keresése

Ez karcsúsító kártya gép nyomás tehnológiával, vákum és infra berendezéssel van felszerelve. Segít a súlyvesztésben  és tartani a karcsú alakot, illetve fokozza a fizikai állóképességet és feszesíti a bőrt. A VacuTherm egy 30 perces kezeléssel kalóriát segít elégetni!

karcsúsító kártya

Body roll Teljes test masszázs. Jellegzetes profilos hengerekkel. Gördülő masszázs egy bevált módszer,mellyel feszes alakot lehet elérni, egy új trend karcsúsító masszázs, nyirok masszázs.

karcsúsító kártya

Body Rollba infravörös izzószál van beszerelve az infra segít még hatékonyabban elérni a szép és karcsú alakot, erősíti az izomzatot hatékonyabban feszesíti a bőrt és csökkenti a narancsbőrt. Body Roll infra gyógyító sugarainak köszönhető, hogy még hatékonyabb a masszázs.

karcsúsító kártya

Hála az infrának még több örömet okoz a masszás. A recepción vásárolni tudtok fehérje italokat, turmixokat, ásványvizet, vitamin italokat, energia italokat, üdítőt, kávét, cappuccinot, latte macchiatot.