Hmb zsírégetés


  • Hmb 90 kapszula - Speciális termékek
  • Scitec Nutrition HMB kapszula - 90db - VitaminNagyker webáruház
  • Segíthet- e a fogyás a menopauza
  • A HMB-t L-leucinból állítják elő.
  • A zsírégetés három módja 247

Bár természetes anyag, élelmiszerekben szinte alig található meg, ezért érdemes kiegészítőkkel bevinni. Manapság igen nagy figyelmet kap izomtömeg növelő és zsírégető hatása miatt.

Hastánc kezdőknek- Zsírégetés

Vizsgálatok aerob hmb zsírégetés növelő tulajdonságát is kimutatták, ami azt jelenti, hogy futók, kerékpárosok, úszók is sikerrel alkalmazhatják a HMB-t. A HMB csökkenti az izom sérüléseit és a fehérje lebomlást, katabolizmust, ezáltal idézve elő izom- és erőnövekedést.

egyszerű módszer a felső testzsír elvesztésére

Hatása leginkább hét alkalmazás után érezhető. Kísérletek bizonyították, hogy napi 3 g HMB fogyasztásával három héten keresztül háromszor annyi tiszta, zsírmentes izomtömeg illetve két és félszer akkora erőszint növekedés érhető el, mint ugyanazzal az edzéstervvel, HMB alkalmazása nélkül.

Nutrend HMB 4500 - 100 kapszula

Fogyasztása Kalcium Ca só formájában ajánlott. Hatásos még glutaminnal együtt fogyasztva. Összetevők Kalcium-béta-hidroxi-béta-metilbutirát Ca-HMBsemmilyen egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.

vékony x2 fogyás

Használat Napi adag: 5 ml-es csapott mérőkanál 3g. Vízben, turmixban elkeverve vagy kapszulázva lehetőleg minél több részletre elosztva.

A legnagyobb dózist edzés előtt perccel érdemes fogyasztani.

elveszíti 20 kg súlyát 2 hónap alatt