Fogyás u4n


A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű! A YAZIO a legjobb étrenddel fogyás u4n és testsúlycsökkentő alkalmazás iPhone-ra — Ingyenes letöltés és regisztráció — Személyes terv fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz — Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében — Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.

fogyás u4n

Az előfizetésed automatikusan meghosszabbításra kerül röviddel az előfizetés lejárata előtt - ugyanazért az összegért ugyanazt a csomagot fogod kapni, hacsak le nem mondod az előfizetést nem később, mint 24 órával annak lejárata előtt.

A vásárlást követően az előfizetéseket az iTunes fiókon keresztül tudod majd kezelni. Mivel az alkalmazást Németországban fejlesztették, így a szigorú német adatvédelmi törvény vonatkozik rá.

Fogyás gyorsan és sikeresen - Fogyókúra tippek

Az alkalmazáson keresztül szerzett vagy küldött információk minden esetben titkosítottak. Minden adatot névtelenül tárolunk a német szervereken, és nem egy harmadik fél tárolja azokat. Mindig szívesen fogadjuk a javaslataidat és a visszajelzéseidet.

fogyás u4n

Újdonságok Verzió 6. Vadonatúj megosztási funkciónknak köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb lesz kapcsoltban maradnod másokkal. Fedezd fel az Hüvelyk fogyás nélkül és utána részt, ahol a legnagyobb eredményeidet felvonultató, testre szabható kollázsokat hozhatsz létre.

fogyás u4n

Sőt, másokat is motiválhatsz, ha megosztod azokat a YAZIO-recepteket és a saját receptjeidet, amelyek segítettek elérni a célod! Csak kattints, és a szeretteid is kivehetik a részüket a mókából!

fogyás u4n

Még egy utolsó meglepetés: Most már a as strandtest tervet is megtalálod az alkalmazásban. Nyisd meg, és kezdj fogyás u4n dolgozni az álomtesten!

Értékelések és vélemények.

fogyás u4n