Fogyás kevin


Április Tetoválásokkal tanulta meg szeretni testét a nagy fogyás után Kevin Creekman számára a nagy fogyás még nem jelentett automatikus békülést gyűlölt testével — több tucat tetoválás kellett hozzá, hogy végre jól érezze magát a bőrében.

fogyás kevin zsírégető shaker

Hatalmas teste a számítógép elé száműzte a kamaszt, a World of Warcraften és az evésen kívül nemigen volt más, ami kitölthette volna napjait. Kevin akkor határozta el magát a fogyás mellett, mikor egy szintén fogyni vágyó barátja noszogatni kezdte. Mozgással, a cukrok és a szénhidrát száműzésével Kevinnek sikerült egy év alatt 80 kilótól megszabadulnia, de ez még nem volt elég hozzá, hogy megszeresse testét.

fogyás kevin maximális fogyás két hónap alatt

Először a nagy fogyás nyomán megmaradt bőr, majd a műtétek utáni hegek emlékeztették testével való szomorú kapcsolatára. A hegek minden alkalommal kövérségét juttaták eszébe, és ha fogyás kevin a pólóját, mindenkinek be kellett számolnia súlyos múltjáról. Ezért döntött úgy, hogy tetoválásokkal fedi be testét — így tanulta meg végül szeretni.

fogyás kevin fogyás fiatalabb

Kevin folyamatosan gyűjti a tetoválásokat, amikhez válogatott tetoválóművészeket kér fel, és azt mondja, soha nem érezte még magát ennyire önazonosnak testében.