Fogyás ital


Tanulmány: A diétás italok fogyasztása fogyás helyett inkább hízáshoz vezet

Viber A közhiedelemmel ellentétben, a diétás italok és az egyéb, mesterséges édesítőszerekkel készült élelmiszerek és italok fogyasztása mint például az aszpartám nem egészséges, és nem idéz elő semmiféle fogyást. Egy mérföldkőnek számító új texasi tanulmány megállapította, hogy a diétás italok nem segítenek a fogyásban, sőt valójában súlygyarapodást és egyéb egészségügyi problémákat okozhatnak.

Akik két vagy több diétás italt fogyasztottak el naponta, derékméretük megdöbbentő hatszor nagyobb lett, mint azoké, akik nem fogyasztottak diétás italt.

Egy ehhez kapcsolódó tanulmányban, a kutatók azt is megállapították, hogy az aszpartám a diétás ételekben és italokban egy általánosan használt kémiai fogyás ital, amely tulajdonképp növeli a vércukorszintet ahelyett, hogy csökkentené azt.

fogyás ital

Egereken végzett tesztek azt mutatták, hogy amelyik egércsoport olyan egéreledelt kapott amelyben hozzáadott aszpartám volt, vércukorszintjük megemelkedett, összehasonlítva azon egerekkel akik csupán aszpartám nélküli egéreledelt fogyasztottak. A ben megjelent tanulmány a Behavioral Neuroscience folyóiratban hasonló eredményre jutott amikor a szacharin és a cukor hatásait hasonlitotta össze.

fogyás ital

Azok a patkányok, amelyeket szacharinnal etettek, többet híztak mint az ekvivalens mennyiségű cukorral táplált társaik. Át kell fogyás ital, mit tesznek velünk ezek a mesterséges adalékanyagok. Ezek közé tartoznak a krónikus fejfájás, görcsök, agyvérzés, érrendszeri betegségek, szívbetegség, koraszülés, fogyott a cymbalta? és egyéb agyi rendellenességek, valamint a rák.

Tehát ahelyett, hogy mesterségesen édesített italokat és élelmiszereket részesítenek fogyókúrájuk reményében, inkább fogyasszanak kevesebbet a feldolgozott és finomított cukrokból és az egyszerű szénhidrátokból.

fogyás ital

Új étkezési szokásai tartalmazzanak tiszta, teljes élelmiszereket, amelyek tápanyagát a test képes teljes mértékben asszimilálni. Nem minden cukor káros az egészségre. A gyümölcsökben természetesen megtalálható gyümölcscukor- valamint a feldolgozatlan nyers cukor a cukornádból, a kókusztejben lévő cukor például hasznosak a szervezet számára. A kókusz cukor, például, nagyon alacsony glikémiás index-el rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a cukorbetegek is biztonságosan fogyaszthatják, persze mértékkel.

E mellett még B-vitaminokban fogyás ital más tápanyagokban is gazdag.

Fantasztikus fogyókúrás ital a lapos hasért - 9 kiló 2 hét alatt

A stevia kivonat, amely a stevia növény leveléből származik, egy másik nagyszerű és természetes lehetőség. Meg kell győződnünk viszont arról, hogy tiszta és adalékanyagoktól mentes kivonatot veszünk. Ennek oka az, hogy ben engedélyezték a stevia kivonatok behozatalát az EU-ba. Vásárlásuk kerülendő.

Jó megoldásnak ígérkezik magának a stevia növénynek a levelét belekeverni hideg vagy meleg italunkba. Pár perc elteltével élvezhetjük annak természetes édes ízét.