Fogyás interjú


Tomán Szabina tudja, honnan hová tart, fogyás interjú érdeklik a skatulyák, és már nem akar mindenkinek megfelelni. A kézfogása magabiztos, a mosolya közvetlen, öltözete decens. Haja egyszerű lófarokban, láthatóan fáradt egy kicsit, a kislánya nevelése és a diétás cég építése sok energiát követel.

Ahogy azonban beszélgetni kezdünk, minden idegszálával ott van a helyzetben. Az egykori topmodell szívvel-lélekkel végzi a feladatait, és elég fontos saját maga számára ahhoz, hogy rendíthetetlenül kövesse az álmait.

Exkluzív interjú Liluval – Így fogyott le a műsorvezetőnő terhessége után! | Well&fit

Mindezt olyan eleganciával, mintha a kifutókon lennél. Sok mindent vittél tovább a modellvilágból? Persze a hétköznapokban nem így járok-kelek, de talán maradt még valami a modellkarrierből, ami feltűnő lehet másoknak.

RM A diétás termékekkel foglalkozó cégedet is a saját életed ihlette. TSZ A szülés után 30 kg felesleg maradt fogyás interjú. Mindenféle diétát fogyás interjú, amelyekkel kilótól meg is szabadultam, de ma már tudom, ez csak vízvesztés volt. Ekkor találtam rá egy fehérjediétára Szlovákiában, ami olyan hatékonynak bizonyult, hogy a környezetem is felfigyelt a változásomra.

Kicsiben kezdtem. Amikor már egyre többen fordultak hozzám segítségért, béreltem egy szobát egy kozmetikai szalonban. Elkezdtem képezni magam, és lépésről lépésre fejlődtünk, fejlődtem a céggel. Ha meguntam egy ízt, próbáltam új összetevőkkel felturbózni, figyelve mondjuk a csomósodásgátlásra vagy a tartósságra is.

Kövess minket

Amíg én voltam a tesztalany, addig teljesen jól működtek a konyhámban készített ételek, jól tudtam bővíteni a palettát, de később már szükség lett egy profi laborra. RM Kisgyerekes anyaként nem könnyű üzleti terveket dédelgetni. Mi az, amiben te magad is érezted, hogy még fejlődnöd kell? TSZ Leginkább türelemre volt szükségem — a munka frontján és a magánéletben egyaránt.

Hogy még tanuljak, még adjak időt magamnak, és ha mondjuk éjjel fenn maradok dolgozni, akkor másnap helyt tudjak állni családanyaként is.

A 40 kilós fogyás Kinga interjú #3 - LifeTILT

Az volt a legfontosabb, hogy a karrierem építése közben ügyesen lavírozzak a szerepeim között, és senki ne sérüljön. Most is ügyelek rá, hogy Amirával mindennap saját időnk legyen. Az irodából rohanok érte az iskolába. Karácsonykor egy kiskutyával bővült a család, most az a fő program, hogy visszük sétálni. Vannak napok, amikor tovább bent kell maradnom, de az estéimből és fogyás interjú hétvégéimből nem engedek.

RM Helyszínen fogyni szigorú rendszerben éled az életed? TSZ Nem voltam mindig ilyen fegyelmezett, fogyás interjú például nagyon sokat késtem. Én voltam a lány, akinél már előre elkönyvelték, hogy úgysem érkezik időben. A pontosság terén is sokat fejlődtem, igazából a vendégek tanítottak meg arra, hogyan kell kezelnem az időmet.

RM Milyen főnök vagy? TSZ nevet Ezt a kolléganőimtől kéne megkérdezni. Mivel magát a céget én építettem fel, úgy ismerem az eladás folyamatát, mint a tenyeremet, és a mai napig belefolyok a részletekbe is.

Túl sok teher van a vállamon, forró italok fogyás részletre kell odafigyelnem.

Hiányzik, hogy mindent tudjak mindenkiről, mint eleinte, amikor még kis cég voltunk, és egész nap együtt ültünk az irodában. Összességében nagyon jó kapcsolatban vagyok a beosztottaimmal, szerintem ez az alapja annak, hogy hosszú távon sikeres legyen a cég.

RM Egy új nőtípust testesítesz meg: öntudatos egyedülálló anyaként lettél sikeres. Érzed ennek a felelősségét?

Szuper hangulatban telt a 2. Fitness Aréna Fesztivál - GALÉRIA

TSZ Ez valóban felelősség. Most már tízig kell számolnom, mielőtt válaszolok, mert néha ösztönből, zsigerből reagálnék, és azt nem mindig tehetem. Ez most már nemcsak rólam szól, hanem a vállalkozásról is, amit felépítettem. RM Az időd menedzselésében vannak segítőid?

Kapcsolódó cikkek

TSZ A csapatom nélkül nem győzném ezt a tempót. Amira apukájával is nagyon jó a kapcsolatom, ma is segítjük egymást.

fogyás interjú xtreme zsírégetés

Nyugodtabb és fittebb vagyok, jobb döntéseket hozok, szóval a mozgás olyan befektetés, ami mindig megéri. Az én anyukám három gyereket nevelt munka mellett, és nem is volt számottevő segítsége. Most látom, mennyire nehéz nagyszülő nélkül.

fogyás interjú fogyni vérszegénység miatt?

Másfelől viszont Amirával nagy szerencsém van, mert mi az első három évet tényleg egy puha burokban töltöttük együtt. Ő egy igazi szeretetgombóc. Nem is tudom, hogy lehet két ilyen izgága embernek ilyen nyugodt gyereke. Nehezen bízom másra. Ha előadása van az iskolában, vagy leesik a hó, és mehetünk szánkózni, akkor mellette a helyem. Azt viszont be kell vallanom, hogy semmilyen pedagógus-vér nem szorult belém, így a tanulás terén súlycsökkenés súlyos fáradtság segítőim.

További cikkeink a témában

RM Gondoltál arra, hogy egyszer majd valóságos cégbirodalmad lesz? TSZ Amikor először meséltem arról, hogy saját termékeket szeretnék, mindenki úgy reagált, hogy becsukott szemmel is jönnének utánam, csak csináljam.

Először egy befektetői csoport volt mellettem, akiknek prezentálnom kellett a terveimet, de ők is elismerték az ötletet. Most már egyedüli tulajdonos vagyok.

Sok pozitív szakmai visszajelzést is kapok.

Még ma is sok a téves információ a fogyókúra kapcsán: interjú Nagy Judittal

Tényleg nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok, úgy érzem, túlszárnyaltam azt, amiről álmodni mertem. Jelenleg tizenhat központtal vagyunk jelen, idén év végére ez a szám országszerte huszonnégyre nő. Nyitunk Anglia, Kanada, Kelet- Európa és Kína felé — ezek is olyan új célok, amelyek nem szerepeltek az álmaimban. RM Mennyire találkozol az üzleti világban a szép nő-sztereotípiával? TSZ Általában hátrányból indulok, hiszen modellkedtem és voltam celeb-feleség is.

Az előítéleteket próbálom a helyükön kezelni, mindig tudtam, hogy honnan jöttem, hová tartok és mit képviselek. A fogyás interjú egy olyan pozíció volt, ami nem én voltam, hanem kaptam valakitől, akivel együtt éltem. Ha most visszatekintek, azt gondolom, hogy ebből a hátrányból előnyt kovácsoltam. Úgy kezeltek, mint egy butácska modellt, valakinek az oldalkocsiját, aki úgysem tudna egy céget felépíteni. De közben békén hagytak, én meg ennek a farvizén ellavíroztam. Ha engem bántottak, azt könnyen ki tudtam zárni, de ha a páromat fogyás interjú a gyerekemet, azonnal ölre mentem.

Úgy gondolom, én rendben vagyok saját magammal, és nem törődöm vele, milyen skatulyákba akarnak gyömöszölni, mert nem tudom mindenkinek a véleményét megváltoztatni.

Új edzésmódszert állandósított a Fitness Aréna - Bakai Levente jóvoltából itt a Spartanfitt!

Azoknak az embereknek a véleménye fontos, akik mellettem vannak. Nem szállt a fejembe a siker. Ugyanúgy összejárok a barátaimmal, és imádok hazamenni Tatabányára, a családhoz. Csak a külvilág aggat rád címkéket, amik akaratlanul is befolyásolják a te saját véleményedet, ezért el kell fogadni, hogy nem lehet mindig tiszta lappal indulni.

RM Kicsit összecseng ez nekem egy korábbi nyilatkozatoddal, amiben azt mondtad, hogy a ma nője önálló, nem függ senkitől. TSZ Ez alatt leginkább azt értettem, hogy nem függ mások véleményétől.

  1. Fogyás meghallgatások
  2. A kerítés segíthet a fogyásban?

És képes megtartani a saját határait. RM Rengeteg nővel találkozol, akiket elsősorban a súlycsökkenés vágya hoz ide, de gondolom, más életterületek is feltárulnak előtted.

TSZ A legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy az ember elvész a mindenfelől áradó információdömpingben. Ez a mai kor betegsége. Mindenki meg akarja mondani a tutit, és ez nem csak fogyás interjú diétafrontra igaz. Aki nem kap segítséget, az eltéved az információáradatban.

fogyás interjú hogyan lehet lefogyni 47 éves kornál

A másik akadály: a környezetnek az emberhez való viszonyulása. Érdekes, hogy ha valaki egy betegség miatt vág bele a diétába, azt maximálisan elfogadják, de ha egyedül hozza meg a döntést, mindenki felhördül.

A fogyás tanulható, állítja Tóth Balázs pszichológus

Ha jön valaki, és elmeséli, hogy ő már lefogyott tíz kilót egy másik módszerrel, én azt mondom: ha ez bevált, tartson ki mellette. A legfontosabb a tudatosság… RM Te magad hogy állsz vele?

fogyás interjú a legjobb módja annak, hogy lefogy 60- nál

TSZ Szokták fogyás interjú, hogy mindig a cipész cipője lyukas nevet. Most, hogy már megvan az új bázisunk, és nem kell annyit rohangálnom, könnyebb. Ha már 70 százalékban betartom a diétát, a maradék 30 százalékot elviseli a szervezet. Bűnözni ér. A sport fogyás interjú fért bele sokáig az életembe, amíg az üzletnyitások miatt sokat utaztam, de mostanában heti háromszor személyi edzőhöz járok.

RM Még tart az európai turnétok Amirával? TSZ Igen, elhatároztuk, hogy bejárjuk a kontinens nagyvárosait. Tavaly Rómában és Párizsban voltunk, idén London jön. Ilyenkor egy hét csak a miénk, megnézzük a nevezetességeket, sokat beszélgetünk, rollerezünk, jó kis csapatépítő kiruccanások ezek.

RM Ha kívánhatnál még valamit, mi lenne az? TSZ Hogy ebből az álomból még ne ébredjek fel… Ha kíváncsi vagy az adásra is, kattints ide: Nők a nagyvilágban Kapcsolódó cikkek.