Fogyás goop, További cikkeink a témában


Április Zsírégető lány letörölgettük a könnyeinket, beszéljünk egy kicsit arról, hogy milyen rendkívüli módon káros, ha egy ismert ember hirtelen elhiszi, hogy neki feladata az másoknak megmondani, hogyan élhetnek egészségesen. Horowitz Katalin Ajánlom Természetesen a fentiek nem érvényesek akkor, ha a szóban forgó ismert ember tudományos szakember, kutató, dietetikus, illetve bármi hasonló, akinek megvan a szükséges oktatási háttere — noha ez sem feltétlenül elég, erre később kitérek — na meg persze a hitelessége ahhoz, hogy ilyen fontos, az életünket adott esetben komolyan befolyásoló kérdésekben megnyilvánuljon.

fogyás goop

Gwyneth Paltrow nem ilyen ember. Mielőtt továbbmennék, gyorsan nézzük, hogy a nemzetközi internet önjelölt Antal Valija mit is mondott pontosan: ben, egy brit tévéműsorban azt mondta, hogy előbb szívna cracket, mint, hogy olyan sajtot egyen fogyás goop, amit konzerv formájában lehet kapni.

Erzsébet-napot tartunk.

“Előbb szívnék cracket, mint hogy sajtot egyek” – egy mondat, amitől leolvadt az agyunk

A királynő fotóival illusztráljuk cikkeink többségét, így tisztelgünk II. Erzsébet előtt. Persze, számos olyan élelmiszert ismerünk, amelyek megkérdőjelezhető minőségűek, ennek ellenére fenntartom, hogy egy olyan embernek, aki híressége okán milliókat ér el akár egyetlen blogposzttal is, komoly felelőtlenség ilyet mondani. Arról nem beszélve, hogy ha egy picit megkaparásszuk a Gwyneth Paltrow által képviselt hozzáállás felszínét, riasztó, felszínes, érzéketlen és kapzsi személyiség körvonalait fogjuk felfedezni.

fogyás goop

De mire is gondolok? Gwyneth Paltrow ben indította el Goop nevű oldalátami tulajdonképpen egyfajta életmód-blog, amelynek tartalmát a színésznő állítja össze. Ha ezek után felkeressük az oldalt, valóban, sok, szépen fotózott anyagot látunk majd, különböző gasztronómiai, divat és egyéb témákban.

Gwyneth Paltrow karcsúságának titka: a smoothie-diéta! | szalok-szallas.hu

Eddig oké, elvégre valamivel foglalkozni kell két forgatás és két premier-parti között. Gwyneth Paltrow maga több divat-anyagban is feltűnik, ahol közel dolláros több mint forint szoknyát, közel dolláros több mint forint iPad-tokot és hasonlókat reklámoz, miközben lépten-nyomon arra próbálja rávenni az olvasóit, hogy vásároljanak csodás — és természetesen kézműves — ékszereket a webshopjából.

fogyás goop

Bagatell tételek, egy biztosítótűre hajazó fülbevaló például potom dollárba kerül. Ez átszámítva több mint forint. Ja, egyébként ez a legolcsóbb tétel, amit választhatunk.

Ez több mint húszezer forint, egy napi kajáért. Reális, nem?

Gwyneth Paltrow karcsúságának titka: a smoothie-diéta!

Innen nézve már rogyadozik a hitelesség látszata, amellyel az Oscar-díjas színésznő igyekszik megtámogatni a címben foglaltakhoz hasonlóan bugyuta kijelentéseit, azonban ez sajnos ritkán jut el a széles tömegekhez.

Ha ugyanis ő azt mondja, hogy X fogyás goop Y dolgot KELL fogyasztani, hogy fogyás goop és boldogok legyünk az ehhez szükséges recepteket pedig bárki megvásárolhatja, rendkívül jutányos Áruljon csak nyugodtan túlárazott giccseket, de ha kérni lehet, e mellé ne borítson egy vödör ezo-életmód-maszlagot a világra, van abból sajnos éppen elég.

Emberek, gondolkodjatok! Ha egy világsztár hirtelen gasztromessiássá alakul, az azért veszélyes, mert a rajongói egy másodpercig sem fogják fogyás goop, hogy amit mond, az tudományosan megalapozott-e, vagy épp a kaliforniai tengerparton összekukázott életmódguru sutyorogta a fülébe a rengeteg hülyeséget, két léböjtkúra, meg némi homeopátiás agyolvasztás között.

Sajnos azonban, ma már nem kell világsztárnak lenni ahhoz, hogy rendkívül kártékony marhaságokat tudjon valaki terjeszteni, elég hozzá az internet és némi kreatívan vágott videó.

Gwyneth Paltrow csodásan vékony vagy szörnyen vézna - Fogyás szülés után-diétás receptek

Remek példa erre Brad Pilon, aki táplálkozástudományi témában osztja az észt az fogyás goop. Gwyneth Paltrow-val ellentétben neki még tudományos fokozata is van, azonban az általa hirdetett ige hitelessége is repedni kezd, ha egy rövid időt eltöltünk gondolkodással. Mielőtt továbbmennénk, nem árt megnézni Pilon videóját, amelyben elmondja, hogy milyen élelmiszereket kell elkerülnünk,mert azok juj, rosszak, tele vannak hormonokkal, a férfiaknak melle nő majd és soha az életben nem fognak tudni lefogyni.

Figyelem, a videó elég hosszú — és nagyrészt értelmetlen — ezért, ha nincs kedved 20 percet feláldozni az életedből, összefoglalom, hogy milyen betonszilárd megállapítások szerepelnek benne.

Látványosan lefogyott Gwyneth Paltrow

Az áldásos fogyást természetesen csak az hozhatja el, ha a férfiak — ja mert ráadásul Pilon kifejezetten férfiaknak szóló módszert ajánl — felpumpálják a tesztoszteronszintjüket, és már olvad is a zsír, potyognak a kilók.

Pilon öt kérdést is feltesz, amelyből ha csak egyre is igen a válasz, azonnal meg kell rendelnünk az új könyvét. Olyan kérdésekről van szó, amelyekre nincs ember a világon, aki ne válaszolna legalább egyszer igennel: fáradékonyság, egy-két plusz kiló, ilyesmik.

És vajon mi okozza mindezt?

Csoportos orgazmus és ördögűzés Gwyneth új műsorában

Uram, irgalmazz! Mielőtt a család férfi tagjai lángszórót ragadva mennének rá a hűtőre, azért súgjuk meg nekik, hogy ez szerencsére Európában nem így van. Mint azt dr. Michael Mosley, a BBC-n futó dokumentumfilm-sorozat tudományos szakértője az NLCafénak adott interjújában elmondta: az Európai Unióban szigorúan tilos a hormonokkal és antibiotikumokkal kezelt állatokból származó készítmények árusítása.

fogyás goop

Tehát, ha nem az USA területén élünk, nyugodtan felejtsük el a fenti hülyeségeket. Ehhez képest a videó végén elhangzik, hogy a Pilon-féle módszert kifejezetten férfiaknak fejlesztették ki, amely testalkattól függetlenül működőképes.

Csoprtos orgazmus és ördögűzés Gwyneth új műsorában

Pici önellentmondásba keveredtünk, de sebaj, ez még mindig bdd fogyás, mint egy napi menü Gwyneth Paltrow-nál. Pilontól egyébként ajánlást is kapnak a fogyni vágyó férfiak, hogy miket egyenek. Bár van benne némi igazság, én mégis azt mondom, hogy érdemes elkerülni egy olyan szakértőt, aki még az avokádót sem tudja helyesen leírni! Ezért csupán 97 dollárért adja a könyvet, amely mellé különleges bónuszként,mintegy dollár értékű fitneszvideót is kapunk teljesen ingyen!

Gwyneth Paltrow férjhez ment

Ha ezen a ponton még nem könnyezünk a röhögéstől, foglaljuk össze: konkrét tudományos kutatások megjelölése nélkül, önellentmondásos és a világ számos részén konkrétan hamis információkkal teletűzdelt alkotásról van szó, amely mellé persze elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás nem, a heti kétszer egy óra foci, plusz sörözés a haverokkal, nem fogyás goop annak.

Remélem, most sokaknak spóroltam 97 dollárt, amit senki sem akar majd Gwyneth Paltrow spéci menüjére költeni. Fogyás goop csak annyit kérek, ha hasonló típusú tartalommal találkozik bárki az interneten, picit gondolkozzon, aztán jó messzire kerülje el, és keressen helyette olyat, ami lehet, hogy kevésbé menő, de annál komolyabban vehető, beazonosítható tudományos munka áll mögötte.

Nagyon valószínű, hogy az egészségének hosszú távon ezzel teszi a legjobbat. Aki pedig valóban fogyni szeretne, az picit fogja vissza a zabálást, egyen több zöldséget-gyümölcsöt és tényleg rendszeresen sportoljon, a kanapén való tespedés helyett. További cikkek áltudományos maszlagról az NLCafén:.