Fogyás cseh


Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek.

Toman Diet Eger

Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek. Bezárás Medipress Tetszett a cikk?

Ausztrál kutatók — úgy tűnik — rájöttek, hogyan fogyhatunk szigorú diétás megszorítások nélkül. Eredményeik áttörést jelenthetnek a zsírégető gyógyszerek fejlesztésében. Melbourneben sikerült kimutatni, hogy egerek zsírsejtjeinek manipulálásával felgyorsítható az állatok anyagcseréje.

fogyás cseh 10 módszer a hasi zsír eltávolítására

Megállapították, hogy ha az angiotenzin-konvertáló enzimet ACE eltávolítják, az állatok ugyanakkora mennyiségű táplálékot képesek elfogyasztani, mint más egerek, de több kalóriát égetnek, így kevesebbet híznak. Az enzimhiányos egerek átlagosan 20 százalékkal könnyebbek voltak normál társaiknál, fogyás cseh pedig százalékkal kevesebb zsír volt - magyarázta Michael Mathai, a Howard Florey Inzézet rangidős kutatója.

Teljes mértékben egyértelmű, hogy kevesebb zsír található testükben — nyilatkozta az AFP-nek. A Victoria Egyetemen táplálkozástani előadásokat is tartó Mathai azt is elmondta, hogy mivel a soványabb egerek gyorsabban dolgozzák fel a cukrot, a cukorbetegség gyakorisága is alacsonyabbnak bizonyult a kezelt állatok körében.

Fogynak a csehországi magyarok

A szakember szerint az elért eredmények segíthetik a súlycsökkentő gyógyszerek kifejlesztését. Az ACE működését gátló gyógyszereket ma is használják elsősorban a magas vérnyomás kezelésére. Nem tudjuk azonban, hogy hatékonyak-e elhízott embereknél is, vagy hogy minden kövér embernek segítenek-e majd" - tette hozzá.

Mathai szerint vagy a vérnyomáscsökkentőként már használt gyógyszerek adagolásán kell változtatni, vagy új gyógyszert kell kifejleszteni a súlycsökkentő hatás eléréséhez.

fogyás cseh fogyás az állatövi jel szerint

Ezzel a módszerrel, valamint a kalóriabevitel csökkentésével felgyorsítható az anyagcsere. Az eddigi kutatások során még nem sikerült a súlycsökkentő hatás pontos mechanizmusát megfejteni.

fogyás cseh zsírégető testsúly- ülés

Mivel törölték a gént, az a szervezet összes szövetéből, beleértve az agyszövetet is, eltűnt. Nem tudni, hogy a fogyás cseh közvetlenül a szöveti hiánynak, vagy felsőbb agyi utasításnak köszönhető.

fogyás cseh a legjobb mérleg, hogy segítsen a fogyásban

Facebook Ránk számíthatsz — mi is számítunk Rád! Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk. Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

fogyás cseh súlycsökkentő kávé mellékhatásai