Fogyás balek


Fogyást segítő meditáció - Érd el könnyedén vágyott alakod!

Kövessen minket a Facebookon is! Hosszú évek óta túlsúllyal küzdött Király Linda, akinek egészsége tavaly komoly veszélybe került.

Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Nem akartam már belépni, de megsajnáltalak. Én 2-szer is 10 napig stagnáltam.

Agyalapi mirigyes adenómája, pajzsmirigy- hormon- és inzulinproblémái már olyan extrém tüneteket produkáltak, mint a lábödéma, ami miatt minden egyes lépése fájdalommal járt. Ekkor sorsfordító elhatározásokra jutott, és fenekestül felforgatta addigi életét.

fogyni 37 éves korban

Linda végre boldog: független és csinos nő lett, mint karrierje kezdetén © Instagram — Lényegében ellenem dolgozott a szervezetem, ami már-már vészhelyzetet eredményezett, így muszáj volt az operáció mellett döntenem. Sokáig ódzkodtam tőle, hogy kés alá feküdjek, szerettem volna önerőből lefogyni, ahogy korábban is. De be kellett látnom, a betegségeim miatt ez már nem opció fogyás balek — mesélte a Vasárnapi Borsnak Linda, aki fogyás balek, úgynevezett sleeve-műtéten esett át.

A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amik megakadályozták a fogyást. A káros hormonok képződése nélkül, diétával és edzéssel azonban végre esélyt kapott, hogy leadja a felesleget.

távolítson el egy zsírt

Az énekesnőnél betegség okozta a jelentős túlsúlyt, ami végül csak tovább rontott az állapotán © Móricz István A műtét mellett azonban egy másik, komoly döntést is meghozott az énekesnő, és tavaly véget vetett kilenc éve tartó kapcsolatának Zsombival.

Linda ugyanis úgy érezte, ahhoz, hogy meggyógyulhasson, muszáj, hogy az életének egy ideig senki más, csakis ő maga legyen az egyetlen főszereplője.

hogyan lehet lefogyni az ssb

Ebben muszáj volt változnom, és Zsombi ezt abszolút megértette. Elfogadta, hogy ez egy egyszemélyes csata számomra.

törekvés törekvés

Egy éve szakítottunk, hogy csak magamra, az egészségemre és a fogyásomra tudjak koncentrálni. A szerelem, mint olyan, jó ideig mellékes most az életemben — mesélte az énekesnő, aki volt párjával azóta is napi kapcsolatban van. Balázs mindig mellette volt, túlsúlyban és a fogyókúrában is fogyás balek Bors Zsombi mindenben támogatja Lindát, akinek hamar látványos eredményt hozott az operáció és az életmódváltás.

Ki hallott már arról, hogy valaki nassolás közben lefogyjon? Ha bővebben szeretnél olvasni róla, akkor www. A kúra előtti állapofelmérés és a tenyérgép vizsgálat ingyenes. AMP vizsgálat díja

Rajongói nem győzik dicsérni közösségi oldalán az egyre karcsúbban festő énekesnőt, akinek mára majdnem 30 kilóval mutat kevesebbet a mérlege. Nagyon sokszor, heti 5—6 alkalommal edzek, és nagyon tisztán, fehérjedúsan étkezem, azonban nem kínzom magam.

Van, hogy megkívánok valami bűnöset, és engedek a kísértésnek, de ezt az életmódommal és a sporttal kontrollálom — tette hozzá Linda, aki rengeteget olvas és meditál, hogy testi-lelki egyensúlyban legyen.

csak súlycsökkentő súlyok