Fogyás ajman


Az al-Kaida szerint a britek menekülnek Irakból Az al-Kaida második embere szerint az iraki lázadók erősebbek, mint valaha. Ajman al-Zavahiri vasárnap egy fogyás ajman oldalon tette közzé videóját, angol felirattal.

Sport és fitnesz ,  Fogyás Diéta bébiétel: véleménye, menük, eredményeket.

A brit napilapok hétfői számai is visszavonulásnak ítélték, hogy az iraki erők vasárnap hivatalosan átvették a felügyeletet a britektől a déli Bászra tartományban.

Bászra a kilencedik a 18 iraki tartomány közül, amelyet a koalíciós erők átadnak a helyi erőknek. Zavahiri videójában azt is elmondta, hogy az amerikaiak megbuktak, és hiába próbálják az ellenkezőjét elhitetni.

Iránt azért kritizálta, mert szerinte együttműködik az amerikaiakkal, és túl enyhe Izraellel szemben.

Abu Dhabi népessége 1, fő.

Pakisztánról úgy nyilatkozott, hogy a szükségállapot bevezetését az amerikaiak találták ki és Pervez Musarraf elnökségének hamarosan vége szakad. Jelenleg brit katona állomásozik Irak déli tartományaiban.

A külföldre indulók több mint fele Horvátországba vagy Ausztriába utazik, a célpontok között gyakorlatilag nem is szerepel Európán kívüli ország. Temetése

Gordon Brown brit kormányfő októberben bejelentette, hogy elejére ra akarja csökkenteni számukat. Irak as megszállása óta brit katona vesztette életét az országban.

  • Zavahiri él, videofelvételen üzent Bushnak | BAMA
  • Diéta bébiétel: véleménye, menük, eredményeket. A legjobb bébiétel diéta
  • Férfiak egészségét zsírégetés
  • Legjobb zsírégető nincs stimuláns