Dior fogyókúra. Fogyás és hízás | Új Nő


hogyan lehet lefogyni 4 hét alatt hogyan oprah winfrey fogyás

Betiltották a Dior parfümreklámját — nem találod ki, miért Szeptember Franciául, a parfüm anyanyelvén: Sauvage. A Dior hatvanas évek közepétől létező ikonikus illata, lehengerlő férfi reklámarcokkal. Alain Delon-nal akkor, Johnny Depp-pel most, hogy kettőt emeljünk csak ki… Azaz tömegek idoljaival!

Hatályos: Az adatok kezelésével összefüggésben Szolgáltató mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a Honlapot igénybe vevő felhasználókat a Honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintett felhasználó jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. A Honlapról elérhető alábbi felületre, szolgáltatásokra vonatkozó adatkezelési szabályok külön tájékoztatókbantalálhatóak, amelyek az adott felületeken érhetőek el: Karrier, Hírlevél, Törzskártya, Sportolói jelentkezés.

És most jött egy reklám ennek a töretlenül sikeres parfümnek, amit betiltottak. Polkorrektség a parfümreklámok világában Elsőre talán semmi fura nincs abban, hogy indiánok főszereplésével készült egy reklám a Sauvage nevű parfümnek.

Meryem Uzerli - Világsztár | Femina

Nem lehet nem párhuzamot feltételezni mögötte… Johnny gitározik a vad észak-amerikai tájon, ahol indiánok táncolnak Az Americans for Indian Opportunity nevű, az indiánok megfelelő ábrázolására és őslakos kultúrára szakosodott szervezetet is megszólaltatták dior fogyókúra a reklám készítésekor.

Ők azt nyilatkozták, bár lehetett balhéra számítani, úgy gondolták, az ismeretterjesztési faktor ezt majd úgyis elnyomja.

éget zsírt és lakomát nova zsírégető

Nem így lett, a reklám hatalmasat ütött, és nem a jó értelemben. Dallas Aranyfog, a minnesotai Lower Sioux Indian Community tagja egyenesen a rasszizmus új, eddig ismeretlen szintjeként emlegette az egyperces kisfilmet. A nyomás egyébként hatott, hiszen a videó már csak alig pár helyen látható.

fogyás készlet ésszerű súlyt veszíteni 3 hónap alatt

Az ügy kapcsán gyelőre dior fogyókúra sem a Dior, sem pedig Depp nem nyilatkozott. Utóbbi egyébként már nem először kerül társadalmi konfliktusba az indiánokhoz köthetően.

Sikeres fogyókúra egészségesen

A film egyébként — ezért vagy sem — nem lett bombasiker, ráadásul a politikai korrektség fogalmának ébredező éveiben, még a kritika is igencsak lehúzta. Itt még eléred a reklámot: Mit gondolsz, tényleg túl messzire mentek a Dior-ház reklámszakemberei? Olvass még provokatív parfümreklámról, és döntsd el, melyik sikerült durvábbra!

Diétázás, zsírégetés okosan!

Parfüm Éden Magazin Kérd most!