Apa lefogy, Kapcsolódó cikkek


Ezeket a söröket fogod a korsódba tölteni az Indoor Sörfeszten Verba Gergely Jövő hétvégén rendezik meg az évindító nagy sörözést a Gellértben és nem is aprózzák el a dolgot. Több mint 25 magyar főzde, kiegészítve cseh és német portékával, és akkor még a többiről nem is beszéltünk!

Tweet Védekezésre képtelen személy ellen, mulasztással elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek a Debreceni Törvényszék azt a férfit, aki nem gondoskodott megfelelően krónikus beteg fiáról, és a fiú emiatt 27 évesen életét vesztette. A bíróság által elfogatott tényállás szerint R.

veszteség súly generátor

Sem tanulni, sem dolgozni nem tudott, szülei gondoskodtak róla. Az édesanya halála után apja nevelte. A fiúnál ben gyógyíthatatlan gerincbetegséget, Bechterew-kórt diagnosztizáltak.

fogyni, miközben fenntartja az erejét

Az apa egy idő után sem fia megfelelő gondozásáról, sem táplálásáról nem gondoskodott, így a mozgásra és önellátásra képtelen férfi nyarára erősen lefogyott, alultáplálttá vált. A beteget rendszeresen mozgatni kellett volna, ám ez sem történt meg, így a testén komoly felfekvések keletkeztek, de az apa ennek ellenére sem orvoshoz, sem kórházba nem vitte el. A fiú állapota tovább romlott, az egyik rokon hívta hozzá végül apa lefogy mentőt.

A törlés kéréséig

A kiérkező ügyeletes apa lefogy az azonnali kórházba szállítás mellett döntött, ám az apa még ekkor is tiltakozott, mert szerinte halálos injekciót adnak be a fiúnak, aki ha meghal, akkor haza kell szállíttatnia a holttestét, amire viszont nem lesz pénze. A férfi végül a rendőrségi nyomás hatására egyezett bele abba, hogy a fiát kórházba szállítsák.

Látványosan lefogyott az Ölveti Blues Band énekese | HAON

A fiú megkapta a Kenézy Kórházban ugyan a szakszerű orvosi ellátást, de ennek ellenére négy nappal később meghalt. Az orvosszakértő szerint hónapokig tartott, amíg a sértett ilyen állapotba került, a vádlottnak tehát észlelnie kellett fia súlyos egészségromlását. Az egészségügyi törvény szerint azonban egy cselekvőképtelen beteg nem utasíthatja vissza a gyógykezelést, az apának így kötelessége lett volna orvoshoz vinni.

fogyni a kupogással

A tanácselnök szerint a vádlott által teremtett életkörülmények valóban embertelenek voltak, az apának pedig tudnia kellett, hogy mulasztásai miatt fia meghalhat, de ő belenyugodott ebbe.

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség három nap gondolkodási időt kért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.